Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Corki kötü değildi. Ona biraz aatroxun gücüyle baskı yarattım adam da fightlardan uzak durmaya başladı. Jax şaşırttı beni. İlk kez bu kadar kötü oynayan gm gördüm. Adam her öldüğünde bana küfredip bal diyordu sadece.
penta da yarık gökyüzü ile yarı canının gitmesi çok komikti. pasifte tetiklendi herhalde orada

Top lane en kötü olduğum lane. Euw smurfte bile tokat yiyorum. Her eloda dayak yediğim oldu. Çok zor geliyor tradeler, oynanışı, map takibi vs.
bence top lane oyundaki en zevkli lane ama bu kurtcuklarla beraber artık jungle’ların , sup ve midlerin oraya oynamasından dolayı eski salt 1v1 konseptini bozuyor.

top bence laning’te oyundaki en zor rol. ve wave management , spacing, trading gibi lol’ün en temel konseptlerinin en dibine kadar yaşandığı lane. oynaması çok acı verici olsa da bazen top’ı kazanmak kadar güzel bir şey yok.

bence top lane oyundaki en zevkli lane ama bu kurtcuklarla beraber artık jungle’ların , sup ve midlerin oraya oynamasından dolayı eski salt 1v1 konseptini bozuyor.

top bence laning’te oyundaki en zor rol. ve wave management , spacing, trading gibi lol’ün en temel konseptlerinin en dibine kadar yaşandığı lane. oynaması çok acı verici olsa da bazen top’ı kazanmak kadar güzel bir şey yok.
Şuan adcler güçsüz zaten. Oyunda top ve jg kazanıyorsa yüzde 95 win maç. Hatta tek başına jg kazanması bile yüzde 65 maçı kazandırır.

topta oynaması en zevkli çarlardan ama farm kesmesi zulüm bence.
O yüzden şu yeni çıkan hydra falan alanlar var. Aatrox hydra almadan seri farm yapamıyor. En elit seviyede bile dakka cs çıkmıyor oyun uzayınca. O itemde bana yeterince güçlü gelmediğinden almıyorum.
Top lane en kötü olduğum lane. Euw smurfte bile tokat yiyorum. Her eloda dayak yediğim oldu. Çok zor geliyor tradeler, oynanışı, map takibi vs.
Topta geri düşünce 1v1 yenebilmen çok zorlaşıyor. Koridor uzun olduğu için de wave kontrolü yapılınca farma da yaklaşamıyorsun. Hemen hemen her heronun neredeyse oynanılabilir olmayan match up ları da var. Bir yandan en eğlenceli bir yandan da en acımasız koridor. Mekanik olarakta diğer koridorlardan daha iyi geliştiriyor. Tank oynamıyorsan tabi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık