Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Ben artık şuna inandım. Faker taktiksel olarak yakalanıp ölüyor, ne zaman çat diye yakalanıp ölse takımı katliam yapıp fightı kazanıyor :oleyo:

Bence yanlış tercihti, Faker keserken T1 diğer tarafı bitirdi. Zaten öne geçmilerdi takım olarak.
Aynen, zaten fakerı yakalayacaz diye oyunu kaybettiler. Ondan önce de topta benzeri olmuştu. Topa tp attı peşine zeus attı, geng'de 3 kişi toptaydı. Faker kule altına doğru kaçsa kaçardı orda bence, zeus geliyordu 1 2 snye ama o ikinci kulenin oraya gitti yakalamak için her şeylerini atıp kovaladılar. Peşine zeus ve keria falan geldi ve jax 2 kill almış oldu. Ciddili kafama takılıyor bazen bu adam acaba rakip hata yapsın diye mi yakalanacağı pozisyonlara sokuyor kendini diye.

Her sene aynı muhabbet.Sezon boyu kötü T1,ilk 3 favoriye bile koyulmayan T1,GenG çok iyi yok edecek,Çin takımları müthiş gidiyor...
Ne oldu T1 yine finalde.Belli olmaz ama ezerek kazandıkları BLG'ye kaybetmezler muhtemelen.
Faker baba da çok büyük.Seviyoruz işte kardeşim ne yapalım.Parayla bu sevgiyi kalbimden alamazsın.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık