Faker dedem güzel galibiyet aldı.
Hile maçı bitti dimi.. alçak adam nie spoiler veriyorsunFaker dedem güzel galibiyet aldı.
Lan yarım saat oldu biteli izleseydin hile falan yakışmıyor maç ellerinden kayıyordu toparladılar hemHile maçı bitti dimi.. alçak adam nie spoiler veriyorsun
Faker'a neden karşısın ? Bi insan Faker'a neden karşı olur ? asdadasdHile maçı bitti dimi.. alçak adam nie spoiler veriyorsun
Çok sağol.Discorddan yazdım kanka.
Akşamları boş olacağım muhtemelen oynarız illaHesaplar benim olsa üzerine yapmıştım şimdi. 18 inde paramı sıfırlıyorum. Lol teklifin geçerliyse birkaç gün evden çıkmıycam aklında olsun
İlk seri 3-0 hile almıstı zaten, o yüzden merak ediyordum.Lan yarım saat oldu biteli izleseydin hile falan yakışmıyor maç ellerinden kayıyordu toparladılar hem
Karşı değilim la, adamın maçını bekliyordum. Babaocağındayım diye izleyemedim, özetlere bakacaktım. Şeşşu da spoiler verdiFaker'a neden karşısın ? Bi insan Faker'a neden karşı olur ? asdadasd
Telefonuna indir twitch izle benenaİlk seri 3-0 hile almıstı zaten, o yüzden merak ediyordum.
Karşı değilim la, adamın maçını bekliyordum. Babaocağındayım diye izleyemedim, özetlere bakacaktım. Şeşşu da spoiler verdi