Bunu ben de gördüm.Aynı oyunda yani."Yeti ve veled-i zinası(bu kısmı argo olarak yazmıştı)" da benim gördüğüm en eğlenceli nickti, @RedTeroR ile denk gelmiştik.
Bunu ben de gördüm.Aynı oyunda yani."Yeti ve veled-i zinası(bu kısmı argo olarak yazmıştı)" da benim gördüğüm en eğlenceli nickti, @RedTeroR ile denk gelmiştik.
21:00'da @Vvv ile kitap etkinliğimiz var:SBir feedleyelim be artık. @kekomancer @RedTeroR
@kekomancer yeni orman şampiyonun
Ultisi hariç beğendim. Fazla delaylı olmuş sanki skill.@kekomancer yeni orman şampiyonun
Oyundaki tüm dövüşçü itemlarını silsinler o şerefsiz aa tank bulidi yapar yine kılıcı malum tarafımıza sokmanın bi yolunu bulur.Kaylenin eski gücünden eser kalmamış. Vladta istediğim burst hasarı atamıyor. Gece tırpanının burstü çok önemliydi. Aatroxu sezon başında denediğimde daha iyi gibiydi. Üzerine nerf geldi mi bilmiyorum. 2-3 ay geçti sanırım.
Daha güçlü herolar var ya. İyi oynamadığın takdirde aa ödüllendirmiyor kişiyi. Yüksek elolarda kitelenmesi dert ama tek atıp ölümsüz olduğu senaryolarda çok oluyor.Oyundaki tüm dövüşçü itemlarını silsinler o şerefsiz aa tank bulidi yapar yine kılıcı malum tarafımıza sokmanın bi yolunu bulur.