Adamın normal kili yok ya. Playmaker olarak değiştir nickini
2014'te oynayıp, salmıştım. Daha doğrusu aile evinde net olmadığı için botlarla dota oynamıştım tüm yaz. Sonra dönüp lol oynayasım gelmemişti uzun bir süre.Şu oyun gençlik dönemine denk gelse sağlam e sporcu olurmuş senden.
Nick'i bir kez değiştirmiştim, daha da ellemem yaAdamın normal kili yok ya. Playmaker olarak değiştir nickini
Şans.
Ne şansı. Gözlem hakisi açmış.
Hayır ben evine gittim. Oyuncu çorabı var.
Cait duvar ile kule arasına doğru hamle yapıyor, Ez ful canına güvenerek daha iyi bir açıyla takası devam ettirmek için sağ tarafa click atacaktı. Ben önden davranıp hook sallıyorum fakat BC hooku gibi instant değil, channelling olduğu için, hook geldiğini görüp o sırada en uygun konuma "e" atıyor. Ve boom
Yav he heCait duvar ile kule arasına doğru hamle yapıyor, Ez ful canına güvenerek daha iyi bir açıyla takası devam ettirmek için sağ tarafa click atacaktı. Ben önden davranıp hook sallıyorum fakat BC hooku gibi instant değil, channelling olduğu için, hook geldiğini görüp o sırada en uygun konuma "e" atıyor. Ve boom
Sakinlik bizim işimiz@RedTeroR ile sakince lol atacağız. Ben çok sakinimdir diyenleri bekliyoruz.