sonumuz slot olacak bu gidişleEn azından kendi oynayışına bağlısın. Ne kadar iyi oynarsan oyna sattığı için maçı kaybettirecek takım arkadaşın yok.
sonumuz slot olacak bu gidişleEn azından kendi oynayışına bağlısın. Ne kadar iyi oynarsan oyna sattığı için maçı kaybettirecek takım arkadaşın yok.
Doğru ama satrançta da bazen kendine tilt olma durumu var, işte bu hamleyi nasıl kaçırdım onu nasıl görmedim diye.Eğlenceden çok aşırı tryhard oynayanlarda oluyor gerçi.En azından kendi oynayışına bağlısın. Ne kadar iyi oynarsan oyna sattığı için maçı kaybettirecek takım arkadaşın yok.
Tyler1 gibi diyorsun. O da geçen sezon lolü salıp satrança sarmıştı.lol bıraktım satranç başladım chess.com da oynuyorum kazandıkça elo artıp yükseliyor bir de ligler var. lolün aynısı . en sonunda bi ps4 falan alıp single player gömülecem içine
Tyler1 challanger mı lolde ?Tyler1 gibi diyorsun. O da geçen sezon lolü salıp satrança sarmıştı.
Her rolde Challenger olmuştu galibaTyler1 challanger mı lolde ?
Tüm rollerde challenger oldu. Draven'ı meşhur bir arkadaş.Tyler1 challanger mı lolde ?
TF güzel ad buff almış he
Bu adamın oyunlarını izlerken hiç iyi oynadığını düşünmüyordum çok fazla oynadığı için mi oluyor acabaTüm rollerde challenger oldu. Draven'ı meşhur bir arkadaş.