Besmelesiz oyunlara girmeBu oyuna nolmuş böyle kaybedince 35LP gidiyor kazanınca 15LP geliyor. 1 lose telafi etmek için 3 kez kazanmam gerekiyor
Besmelesiz oyunlara girmeBu oyuna nolmuş böyle kaybedince 35LP gidiyor kazanınca 15LP geliyor. 1 lose telafi etmek için 3 kez kazanmam gerekiyor
Bir de Kekoyla oyunlara girmeBesmelesiz oyunlara girme
Ben 0 hesap ile golda yerleştimİlk 5 maç sonunda bir önceki sezonda bitirdiğin ligin üzerinde bir lige yerleşme şansı var mı ?
Yok diye biliyorum. İlk maçlar ortalama 60 puan veriyor.İlk 5 maç sonunda bir önceki sezonda bitirdiğin ligin üzerinde bir lige yerleşme şansı var mı ?
Ben gold1 kapatmıştım sezonu 2 maç atıp plat oldum yeni sezon. Şu an toplamda 3 maçım varİlk 5 maç sonunda bir önceki sezonda bitirdiğin ligin üzerinde bir lige yerleşme şansı var mı ?
Plat'tan mı düşmüştün nasıl aynı rank başlatıyor ki? İlginç.Ben gold1 kapatmıştım sezonu 2 maç atıp plat oldum yeni sezon. Şu an toplamda 3 maçım var
Yok ya ben sadece sezon başlarında kümem belli olsun diye dereceli atıyorum .Plat'tan mı düşmüştün nasıl aynı rank başlatıyor ki? İlginç.