Ahrinin e si oyunun en güçlü skillerinden birisi. Skillshut olmaktan çıkarsa dengelenemezahri nin hasarı düşük kalıyordu biraz bence okey. jax’ın da wsu ile kuleye vurunca resetlenmiyor ilave hasar yerine şunu bi düzeltseler yıllardır..
point click olsun demedim ki bende zatenAhrinin e si oyunun en güçlü skillerinden birisi. Skillshut olmaktan çıkarsa dengelenemez
Tweet öyleydi diye dedim de onu geç cooltitle da benim herolarımı oynamaya utanmıyon mu krdşmmpoint click olsun demedim ki bende zaten
1v1 haritası yapmışlar işte daha ne istiyorsun.1 el gireyim dedim ne item kasacağımı şaşırdım. Gece tırpanı keşke kaldırılmasaydı çok seviyordum. Toptaki harita değişikliği pek hoşuma gitmedi. Kırmızı tarafta kuleye gidişi çok uzatıyor. Genel olarak kötü geldi ama alışmak lazım belki severim.
arche ve elite liandry ve vadiyaran kasıyorlar. rün olarakta yenilmezdi sanırım. kozmik hızlandırıcı dışında mobilite çok yok vlad için zaten. hextech in hareket hızı da kalkmış. rünlerden ve ayakkabıdan sihirdar büyüsü hızı seçilip ghostun cooldown’ını baya düşürüp her ghost geldiğinde çatısmaya girmek makul bence. vlad zaten sürekli tf seven earlyde bunlardan beslenen bir çar değil.1 el gireyim dedim ne item kasacağımı şaşırdım. Gece tırpanı keşke kaldırılmasaydı çok seviyordum. Toptaki harita değişikliği pek hoşuma gitmedi. Kırmızı tarafta kuleye gidişi çok uzatıyor. Genel olarak kötü geldi ama alışmak lazım belki severim.
2 el attım. Birinde ilk vadiyaran aldım ardından gölge mejai rabadon kozmik. Hasar olarak güzeldi ama kozmik alana kadar hep bir eksiklik hissettim. Hayalete çok bağlıydı. Liandry neden kasılıyor anlamadım. Yetenek hızı aman aman vermiyor. Pasifi vlad için iyi değil.arche ve elite liandry ve vadiyaran kasıyorlar. rün olarakta yenilmezdi sanırım. kozmik hızlandırıcı dışında mobilite çok yok vlad için zaten. hextech in hareket hızı da kalkmış. rünlerden ve ayakkabıdan sihirdar büyüsü hızı seçilip ghostun cooldown’ını baya düşürüp her ghost geldiğinde çatısmaya girmek makul bence. vlad zaten sürekli tf seven earlyde bunlardan beslenen bir çar değil.