vv girebiliyoz şimdi demiştiArhur kandırdı beni.
vv girebiliyoz şimdi demiştiArhur kandırdı beni.
we-R-ew-qw bu kombo çok sağlam. Ulti slowuyla beraber ew da tutuyor sonrasında qw zaten garanti. Araya we oto atack sıkıştırsan birde pasif 2 kere patlayabilir denemek lazım.q e yi e e ile q w yu da e w ile kombo yapmak iyi oluyormus. q q yu kombolamaya gerek yok zaten.
Tebrikler kardeşim. İyi geliştiriyorsun kendini. Zevkli olan da bu gelişme aşaması oluyor. Zevkini çıkar@Vvv diamond a 76 lp kaldı . en iyi versiyonumla oynuyorum suan try hard.
Lnoe#TR1 (TR) - LeagueOfGraphs
We track millions of LoL games played every day gathering champion stats, matchups, builds & summoner rankings, as well as champion stats, popularity, winrate, teams rankings, best items and spells.www.leagueofgraphs.com
Bronz hesapta 20 maç atınca aydınlanma gelmiş diye yorumladım.@Vvv diamond a 76 lp kaldı . en iyi versiyonumla oynuyorum suan try hard.
We track millions of LoL games played every day gathering champion stats, matchups, builds & summoner rankings, as well as champion stats, popularity, winrate, teams rankings, best items and spells.www.leagueofgraphs.com
Topla midde totalde 500 maç mı@Vvv diamond a 76 lp kaldı . en iyi versiyonumla oynuyorum suan try hard.
en son s10 da oynuyordum max plat 2 görmüştüm suanda eski plat 1 i zümrüt 1 sayarsak peak ligimde regular sekilde oynuyorum. zümrüt 4 falan basit gelmeye başladı. dia 4 seviyesinde oynuyorum suanda sadece çerçeve almak kaldı.Tebrikler kardeşim. İyi geliştiriyorsun kendini. Zevkli olan da bu gelişme aşaması oluyor. Zevkini çıkar
Elmasa çık peşinden gelicem
Gerçek kanserlerin olduğu eloya az kalmış. Eskiden d5-3 facia elolardı. Muhtemelen hala aynıdır. Yığılma aşırı fazla oluyordu. Dia 2 olan biri dia 5 ten 2 kat daha iyi oyuncuydu. Toxicliğin flame in bilerek beslemenin vs zirvesidir o elolar.@Vvv diamond a 76 lp kaldı . en iyi versiyonumla oynuyorum suan try hard.