Takım kurup katılalım eğlenceli olur.Sistem aynı. Herkese 2 zar hakkı veriyor. Yani toplam 15 hero verecek rastgele. Oradan seçicez.
Takım kurup katılalım eğlenceli olur.Sistem aynı. Herkese 2 zar hakkı veriyor. Yani toplam 15 hero verecek rastgele. Oradan seçicez.
Özellikle elo düşükse rank kasmak için en iyi rol orman zaten. Yüksek eloda support çok güçlü. Haritada 2. ormancı gibi sürekli dolanıyorlar.Birkaç oyun jungle oynadım supporttan olmasını istediğim rol bunun gibi bir şeydi. Baya kötü oynuyorum ama ufacık bir yardımın bile 2 kille sebep olması ya da koridoru kazandırması hoşuma gitti. Support gibi altın miktarında da aşırı geride kalmıyor
Sup baya güçlü bir rol ama düşük eloda sup oynamanın bir anlamı yok. Takımındaki herkesin spacingi kötü adc en kite atamaz vs... bunlara sup olmanın anlamı yok.Birkaç oyun jungle oynadım supporttan olmasını istediğim rol bunun gibi bir şeydi. Baya kötü oynuyorum ama ufacık bir yardımın bile 2 kille sebep olması ya da koridoru kazandırması hoşuma gitti. Support gibi altın miktarında da aşırı geride kalmıyor
Aram da challenger a dönüşüyorsun taşırsın artıkInari ile sirt sırta verip sizi tasicaz
dün sizle sıralı girerken cezam vardı ya meğer aram kabul etmiyormuş sadece sıralı 5 maç oynarsam kalkıyormuş dedim allah beni kahretsin dün niye sıralı oynamadım çocuklarla tek başına çekilecek cile değil. bronzla diamond aynı maça denk geliyprAram clashında random herolar mı yoksa hero seçebiliyor musun
Özellikle elo düşükse rank kasmak için en iyi rol orman zaten. Yüksek eloda support çok güçlü. Haritada 2. ormancı gibi sürekli dolanıyorlar.
Düşük elo için ormancı önerir misiniz ?Sup baya güçlü bir rol ama düşük eloda sup oynamanın bir anlamı yok. Takımındaki herkesin spacingi kötü adc en kite atamaz vs... bunlara sup olmanın anlamı yok.
Nocturne iyi durumda. 1vs1'i güçlü ve her ultide kill çıkarma potansiyeli var. Gank atması kolay. Tank olarak Rammus'un WR baya yüksek.Düşük elo için ormancı önerir misiniz ?
Jarvanı oynamayı düşünüyorum başka da bulamadım belki sejuani falan