Aşırı bozuk duruyor ya. Ben beceremem diye hiç elleşmedim:d@kekomancer
Ben de bi deniycem müsait zamanda merak ettim.
Aşırı bozuk duruyor ya. Ben beceremem diye hiç elleşmedim:d@kekomancer
Buildi fake. Çelikyürekle vuruyor ad olana .d@kekomancer
Onu bende farkettim İlk item yerine çelikyürek almış.Buildi fake. Çelikyürekle vuruyor ad olana .d
Gragası nerften önceki haline geri getirmişlerYeni şampiyon bu gece geliyor. @Bavs
Yemi yama:
Briar'a yine nerf, şaşırtmadı. Bu sefer sağlam nerf gelmiş.
Geçen karşıma geldi ben oriannaydım benden çok vurdu@kekomancer
Varusun skilleri çok vuruyor tank varusta güçlü olur ama video baya manipüle için yapılmış. Çelikyürek sınırsız stack kasabiliyor. Kim bilir kaç stacki vardı üstüne hasarı da çok arttırıyor. Buildde ninja tabiyi gösterip savaşçı çizmesi almış . Normal tank buildle yenemiyip buna mı gerek duydu diye düşündürttü beni. (erdem ışığı kasılıyor diye duydum)Onu bende farkettim İlk item yerine çelikyürek almış.
Ama tank varusa hemen hemen o buldi çıkıyorlar o yüzden pek dert etmedim. Bazı prolar da aynı buldi yapmış. Tank varus deneme isteğim yıllardır vardı ama hiç fırsatım olmadı kısmet bugüneymiş yeni sezon gelmeden deniycem.
Eğer karşıda çok melee şampiyon varsa çelikyürek Senna da çok güzel oluyor duruma göre shojin falan da çekiyorsun pasiften menzil de geliyor@kekomancer
O kasılıyor derken resimdeki itemi kastetmiştim ismi aklıma gelmemişti o an erdem ışığı aynen. İlk keko abim keşfetti. @kekomancer prolardan bile önce farkediyor.Varusun skilleri çok vuruyor tank varusta güçlü olur ama video baya manipüle için yapılmış. Çelikyürek sınırsız stack kasabiliyor. Kim bilir kaç stacki vardı üstüne hasarı da çok arttırıyor. Buildde ninja tabiyi gösterip savaşçı çizmesi almış . Normal tank buildle yenemiyip buna mı gerek duydu diye düşündürttü beni. (erdem ışığı kasılıyor diye duydum)