Ayda bir oyun anca atıyorum.Bildiğim çarlardan devam en iyisi.Zoe gibi çarları tek oyunda öğrenmek zor. 5-10 oyun atsan alışırsın bence.
Ayda bir oyun anca atıyorum.Bildiğim çarlardan devam en iyisi.Zoe gibi çarları tek oyunda öğrenmek zor. 5-10 oyun atsan alışırsın bence.
@RedTeroR kardeşim yine döktürüyorsun.He yok ya hiç oynamadığım birkaç herodan biri hatta laf olsun diye dedim .d
Zoe baya zor . azirden falan daha zor benceAyda bir oyun anca atıyorum.Bildiğim çarlardan devam en iyisi.
Bu itemin yakışacağı çarlar Rammus,Mundo,Seju aklıma ilk gelenler.Yeni tank eşyası:
Sonsuz Çaresizlik
- Toplam Bedel: 2800 Altın
- Eşya Tarifi: Zincir Yelek + Alazcevher + Yakut Kristal + 800 Altın
- 400 Can
- 55 Zırh
- 10 Yetenek Hızı
- Pasif: Şampiyonlarla çatışmadayken yakındaki rakip şampiyonlara 7 saniyede bir büyü hasarı verirsiniz ve bu hasarın %175 kadarına eşdeğer miktarda can yenilersiniz.
Elayja son videosunda bu itemin çok güçlü olduğuna değinmiş. Sadece dk 35:40 a bakın bi.
Uzun süre rakiblerin arasında savaşabilecek şampiyonlara mis gibi olur. Mundoya çok iyi olur. Mundo'ya ruh gömleği zaten alındığı için hem ultisinin hem de bu yeni itemin can yenilemesini arttırmış da oluyor.Bu itemin yakışacağı çarlar Rammus,Mundo,Seju aklıma ilk gelenler.
Yeni tank eşyası:
Sonsuz Çaresizlik
- 400 Can
- 55 Zırh
- 10 Yetenek Hızı
- Pasif: Şampiyonlarla çatışmadayken yakındaki rakip şampiyonlara 7 saniyede bir büyü hasarı verirsiniz ve bu hasarın %175 kadarına eşdeğer miktarda can yenilersiniz.
Elayja son videosunda bu itemin çok güçlü olduğuna değinmiş. Sadece dk 35:40 a bakın bi.
Elayja kim kardeşim sen bize @kekomancer ne diyor ondan bahset.Yeni tank eşyası:
Sonsuz Çaresizlik
- 400 Can
- 55 Zırh
- 10 Yetenek Hızı
Kekom tüm tüyoları kendine saklıyor paylaşmıyor bizle ne yapalımElayja kim kardeşim sen bize @kekomancer ne diyor ondan bahset.
Harbiden öyle elayja melayja anlamayız kimmiş bu gelsin oyun öğretelim.Elayja kim kardeşim sen bize @kekomancer ne diyor ondan bahset.