Catelyn vs catelynLucian oynanmaz çok skili var
Catelyn vs catelynLucian oynanmaz çok skili var
Lucianla sezon 7'de master tokatlamışlığım var. Redteror seviyesi olmasa da zorlarım belki.Lucian vs Lucian?
Seri vs o zaman. :SLucianla sezon 7'de master tokatlamışlığım var. Redteror seviyesi olmasa da zorlarım belki.
Dışarıdayım şuan. Yarın müsaitim yarına ayarlayalım? @RedTeroRSeri vs o zaman. :S
@kekomancer ile yarına ayarlamayı yaptık ama sadece noobları alıyoruz şimdi bilemedim yaniDışarıdayım şuan. Yarın müsaitim yarına ayarlayalım? @RedTeroR
Abi benden ala noob mu var ayıp ediyosun :/@kekomancer ile yarına ayarlamayı yaptık ama sadece noobları alıyoruz şimdi bilemedim yani
1.sırada ben yoksam,daha da gelmem@kekomancer ile yarına ayarlamayı yaptık ama sadece noobları alıyoruz şimdi bilemedim yani
Testlerden geçemediğine dair bazı rivayetler var kardeşim kusura bakmaAbi benden ala noob mu var ayıp ediyosun :/
Ooo Sıradaşım gelmiş tabiki beraberiz birinci sırada1.sırada ben yoksam,daha da gelmem
Baron önünde ki değişimi beğendim. Baron savaşları çok daha zevkli olacaktır. Nehrin genişiğini arttırmışlar gibi. Orta koridordaki değişimi farkettin mi? 2:45 den sonrasına bak. Orta koridorun genişliğini mi arttırmışlar emin olamadım.apheliosyn büyücü versiyonu gibi duruyor. tam ihtiyacım olan şeydi..