Zamanında yaşam enerjim varken Dota öğrenmediğime pişmanım.Neden diye soracak olursan LoL baydığı zaman oynayacak-izleyecek alternatif bir moba oyunum olsun diye...Dota daha mı güzel
Zamanında yaşam enerjim varken Dota öğrenmediğime pişmanım.Neden diye soracak olursan LoL baydığı zaman oynayacak-izleyecek alternatif bir moba oyunum olsun diye...Dota daha mı güzel
Dota da yaşam enerjisi sömürmede lolden pek farklı bir oyun değil la.Zamanında yaşam enerjim varken Dota öğrenmediğime pişmanım.Neden diye soracak olursan LoL baydığı zaman oynayacak-izleyecek alternatif bir moba oyunum olsun diye...
niye illa bi moba oyununa bağlı mu olman gerekZamanında yaşam enerjim varken Dota öğrenmediğime pişmanım.Neden diye soracak olursan LoL baydığı zaman oynayacak-izleyecek alternatif bir moba oyunum olsun diye...
Yok ya öyle değil.Eskiden yaşama hevesim daha fazlaydı bilgisayarın başından 10 saat kalkmazdım, şimdi 1 saatten fazlası bayıyor.Oyunun yaşam enerjisini somurmesiyle alakalı değil yani..Dota da yaşam enerjisi sömürmede lolden pek farklı bir oyun değil la.
Yazdığımdan bunu nasıl anladın?niye illa bi moba oyununa bağlı mu olman gerek
lol baydıgı zaman başka moba oynardım dedin bende moba oynamak zorunda mısın diyorumniye illa bi moba oyununa bağlı mu olman gerek
Bu açıdan bakarsak oyundaki çoğu şampiyonun trade mantığı basit. Orianna'da en azından hem karakteri hem topu kontrol ediyorsun. Midde en çok seçilen şampiyonlarla kıyaslarsak Syndra, Sylas, Yone, Ahri falan daha basit bence.orianna nın tutturması en zor skilli r o da takım savaşlarında falan . onun dışında koridorda trading pattern’i falan çok rahat . q w e q w e qw e başka bişi yok. w ile yavaşlayan rakibe r tutturmakta bir şey yok zaten.
Rekabetçi oyun dışında oyun oynamıyorum,fps çok beceremem ki 2 sene öncesine kadar pc cs zor açıyordu.O yüzden bir şeyler oynamak istediğimde iyi olurdu yazdım.lol baydıgı zaman başka moba oynardım dedin bende moba oynamak zorunda mısın diyorum
Güncel yama da Tr Elmas da midde en çok oynanan da zed 3, kata 4, yasuo 5 de.zümrüt 2-3 e cıktıgımdan beri kata yasuo falan oynanmıyor. zedi ben banlıyorum. herkes elo köpeği.