Pro arenaya girmemiz şart oldu.Benim gibi Caitlyn oynayan oyuncuları yok Ruler falan silver elo oyuncular
Pro arenaya girmemiz şart oldu.Benim gibi Caitlyn oynayan oyuncuları yok Ruler falan silver elo oyuncular
Bu adamın Zed oynayışından sonra yerli fakerlarımız aşırı çoğalmıştıMaçı hala atlatamadım ya. Fakerın yıllar sonra tekrardan en tepede olmasına 1 seri kaldı ve rakipleri final rakibi olacak kadar güçlü değil. Üstüne şu an yendiği takımda, dönemin en iyi oyuncusu ruler var ve bu kişi fakerın en prime dönemini bitiren kişi. Skt dominasyonu şu maçla bitmişti (altta paylaşıcam) Fakerın o maçtan sonra eski mid dominantlığı kalmamıştı ve skt bir daha worlds kazanamadı. Hatta çok kötü sonuçlar aldığı yıllarda oldu. O dönemki fakerı aşırı seviyordum ve son yıllarda onu bu şekilde görünce sinirleniyordum zirvede niye bırakmadın diye. Çünkü eskiden fakera özel hamleler yapılırdı. Açık ara en iyi middi. S8 ve sonrasında maç taşımayı geç lane de bile geriye düştüğü çok fazla maç oluyordu ve eski faker dominasyonunu görmüş ve onu seven biri için çok rahatsız ediciydi. Tıpkı futbolda ronaldo ya da messinin kaybetmesi gibi hissettiriyordu.
Yanlışım yoksa s3 finaliydi zed vs zed .d Fakerın sahneye çıktığı dönem ve karşısında o dönemin en iyi midi gibi bir şey vardı. Cıva yatağan zed ultisini kaldırıyordu o zamanlar.Bu adamın Zed oynayışından sonra yerli fakerlarımız aşırı çoğalmıştı
Oynasınlar oynasınlar keriadan görüp cait yasuo sup oynadı insanlar bir şey olmaz barddan.Keria'nın insan üstü performansını görüp millet Bard oynamasa bari.
Karşısında olmak fare klavye parçalatır gene sakin kalmış karşısı (tabi içinden neler diyor bilemem)Yanlışım yoksa s3 finaliydi zed vs zed .d Fakerın sahneye çıktığı dönem ve karşısında o dönemin en iyi midi gibi bir şey vardı. Cıva yatağan zed ultisini kaldırıyordu o zamanlar.
Neyse TheShy vs Zeus güzel olur bence.Maçı hala atlatamadım ya. Fakerın yıllar sonra tekrardan en tepede olmasına 1 seri kaldı ve rakipleri final rakibi olacak kadar güçlü değil. Üstüne şu an yendiği takımda, dönemin en iyi oyuncusu ruler var ve bu kişi fakerın en prime dönemini bitiren kişi. Skt dominasyonu şu maçla bitmişti (altta paylaşıcam) Fakerın o maçtan sonra eski mid dominantlığı kalmamıştı ve skt bir daha worlds kazanamadı. Hatta çok kötü sonuçlar aldığı yıllarda oldu. O dönemki fakerı aşırı seviyordum ve son yıllarda onu bu şekilde görünce sinirleniyordum zirvede niye bırakmadın diye. Çünkü eskiden fakera özel hamleler yapılırdı. Açık ara en iyi middi. S8 ve sonrasında maç taşımayı geç lane de bile geriye düştüğü çok fazla maç oluyordu ve eski faker dominasyonunu görmüş ve onu seven biri için çok rahatsız ediciydi. Tıpkı futbolda ronaldo ya da messinin kaybetmesi gibi hissettiriyordu.
Çar çok oynandığı için skill setini değiştirmek mi?Her sene azir görmek baydı. Metalık bir durum değil. Meta ne kadar değişirse değişsin bu seviyelerde bazı şampiyonlar sürekli oynanıyor. Ryze uzun süre bu bakımdan domine etmişti. Şu azir e de bir el atmaları lazım.
Azir sahip oldukları bakımdan mükemmel bir tasarım: Engage var, disengage var, hızlı lane itme var, dürtme var, sürekli hasar ve tank eritme var, alan kontrolü var. Var da var. Yani anca skill setini değiştirmen lazım.