Wb west dia2 ye çıkmış bir oyuncuydu. Senden iyi olmasa da ne ona ne kingden kolay gank yemedim. Deneyelim bakalım 3 leveli .dYa kardeşim kingi ver yanıma seni 3lvlda divelayalım ne anlatıyosun djsjjs
Wb west dia2 ye çıkmış bir oyuncuydu. Senden iyi olmasa da ne ona ne kingden kolay gank yemedim. Deneyelim bakalım 3 leveli .dYa kardeşim kingi ver yanıma seni 3lvlda divelayalım ne anlatıyosun djsjjs
King paylaşılamıyor. Adama denk ormancı aranıyorYa kardeşim kingi ver yanıma seni 3lvlda divelayalım ne anlatıyosun djsjjs
Oyunu jungler daha fazla domine etmesin diye dünya kadar değişiklik getirdiler en son. Şimdi bir tık daha zor o iş ama evet, iyi bir ormancı>>>>>> iyi bir sup bence de.Abi iyi sup falan hikaye. İyi jungle oyunun gidişatını çok değiştirir. Ben de istemezdim arthur ve kingi karşıma almayı. Adamlar dive falan atar üç lvlda, ragequit atarım djsjjs
Jungle hâlâ çok güçlü. Dia3 eloya kadar solo carry atılır. Ayrıca kendin güçlü olmasan da oyuna etki olarak hâlâ en etkili rol.Oyunu jungler daha fazla domine etmesin diye dünya kadar değişiklik getirdiler en son. Şimdi bir tık daha zor o iş ama evet, iyi bir ormancı>>>>>> iyi bir sup bence de.
Çarlarımı banlamayın ve keepr+crow bot lane olmasın dedim sadece .d dakka 15 te inhibitöre mi vursunlar adamlar. Keko da king yeter gerisi önemsiz moduna girince ben de ver keeprı geri kalan her şey istediğin gibi olsun o kadar inanıyorsana getirdim .d spor sohbetten laf çarpıtmaya iyi alıştınArthur:Çarlarımı banlamayın yeter
Keko: Emin misin
Arthur: Keepr'da benden taraf
Arthur: Crowley ile King de oynamasın
Arthur: Müsteşar da topta karşıma gelmesin
Arthur: Allah belanı da vermesin
Ben sadece sizin sohbetin gideceği yönü yazdım Arthur xDÇarlarımı banlamayın ve keepr+crow bot lane olmasın dedim sadece .d dakka 15 te inhibitöre mi vursunlar adamlar. Keko da king yeter gerisi önemsiz moduna girince ben de ver keeprı geri kalan her şey istediğin gibi olsun o kadar inanıyorsana getirdim .d spor sohbetten laf çarpıtmaya iyi alıştın
5 ban olsun geyiği bile benim herolarımı daha da kısıtlamak içindi la .d Crow ya da keeprdan biri bende olcak tek koşul bu gerisi fark etmez .dBen sadece sizin sohbetin gideceği yönü yazdım Arthur xD
Maçlara baktım şimdi. Sadece lanening aşamasını yazıyorum. Gerisi kamuoyunun takdirine kalmış:dBizim jungle armut toplamayacaksa np. A ile finalde tüm gankleri ya dodgeledim ya da en az birisini kesip çıktım focus olduğumda kolay gank yemiyorum. Yayın geçmişi orada hsdhds