Reis ekibi kuralım @Arthur Morgan challange atsın.Taşıyamaması için tek bir senaryo biliyorum :
Ben, sen, Keko, onur, Arthur
Reis ekibi kuralım @Arthur Morgan challange atsın.Taşıyamaması için tek bir senaryo biliyorum :
Sizle oyun attıktan sonra siz "Bir el daha atalım mı?" deyince benim durum...Dayıya ben yeterince kışkırtma çektim,sen de bitirici darbeyi vurduysan ne güzel daha da lol girmesin
Timsahla oyun atmak çok güzel, durmadan oyunu almak için çabalaması, ilk dakikalarda pozitif olan duruşunun zamanla negatife doğru yavaş yavaş kaymasını takip etmek muhteşem.Ben croco ile sadece 1 kere oynadım sanırım o da aylar önceydi. Siz nasıl atıyonuz onunla ya
O kadar oldu mu? Nasıl atıyorsunuz derken? :SBen croco ile sadece 1 kere oynadım sanırım o da aylar önceydi. Siz nasıl atıyonuz onunla ya
Tüm banlar bana atılmasın karşıya istediğini verKeepr ve arthur sırayla adam seçsin. Eskiden mahalle maçlarında takım kurar gibi takıp kursunlar bi 5v5 yapalım
Ağır gelir bu. Onur malphite alırsa denenebilir
Seni discord da lol atılırken hiç görmüyorum da o yüzden dedimO kadar oldu mu? Nasıl atıyorsunuz derken? :S
Takımı tartıp ona göre değişiyor o psikolojim, eğer "Ben bu oyunu net kazanırım" diye bakıyorsam oyun başı salmam kolay kolay. Fakat bazen tüm takım heryerde kaybedince yavaş yavaş lose hissine kapılırum. Fakat dediğim gibi bu oyun çabuk değişiyor, o yüzden kaybetmek için oynamam.Timsahla oyun atmak çok güzel, durmadan oyunu almak için çabalaması, ilk dakikalarda pozitif olan duruşunun zamanla negatife doğru yavaş yavaş kaymasını takip etmek muhteşem.
Herkese tavsiye ederim