Rumble olabilir.Şuan turnuvaya damga varan hero hangisi. Takip etmiyorum da merak ettim. Çok öne çıkarn bir hero var mı?
Rumble olabilir.Şuan turnuvaya damga varan hero hangisi. Takip etmiyorum da merak ettim. Çok öne çıkarn bir hero var mı?
Şuan aldı evet xdGeng aldı seriyi yüzde 90.Kore 1.si elenmesin çeyrek finalde.
2-0 dan 2-2 yapmak rakibe büyük baskıdır öyle düşünmen normal. Ben de gen i destekliyordum. Ama oyuncu oyuncu kıyas yapıldığında top ve jung diff çok göze çarpıyordu.Şuan aldı evet xd
Psikolojik üstünlüğü aldılar artık kazanırlar gbi düşündüm evet.2-0 dan 2-2 yapmak rakibe büyük baskıdır öyle düşünmen normal. Ben de gen i destekliyordum. Ama oyuncu oyuncu kıyas yapıldığında top ve jung diff çok göze çarpıyordu.
Bi turnuva olsa da aynı takımda olup yok etsek.Forumun en iyi oyuncusu olduğundandır.
Yurtta ortam müsait değil hiç ya.Bi turnuva olsa da aynı takımda olup yok etsek.
Yurt ortamını bilirim. İnternet kafeye gidersin dicem de kafeler de çok pahalı artık. Her geçen gün gençler için daha da zorlaşıyor ülke şartları...Yurtta ortam müsait değil hiç ya.
Siz aynı takımda değil miydiniz zaten?Bi turnuva olsa da aynı takımda olup yok etsek.
Son turnuvada aynı takımdaydık.Siz aynı takımda değil miydiniz zaten?