Kardeşim benim be @Arthur Morgan üzülmesin diye nasıl da alttan alıyor. Boşuna temiz yüzlü demiyorum mütavazi birde adam!
Kardeşim benim be @Arthur Morgan üzülmesin diye nasıl da alttan alıyor. Boşuna temiz yüzlü demiyorum mütavazi birde adam!
Tilt olmuyorum. Gerçek düşüncelerinizi de biliyorum zaten.Kardeşim benim be @Arthur Morgan üzülmesin diye nasıl da alttan alıyor. Boşuna temiz yüzlü demiyorum mütavazi birde adam!
O zaman en iyisi her ikinizde 6 şampiyon belirleyin. Sonra her şampiyonu bir kere kullanmak şartıyla 6 maç yapın. Her ikinizde üç maçınızda ilk seçip diğer üçünde de ct atmaya çalışın. Bizde sizi izleyelim. Ve en iyi oyuncu belli olsun.Çoğu kişi beni daha iyi görse de çok fazla takıldığımdan bilerek karşıya ot atıcak. Böyle bir oylama da keeprı geç joey a kaybederim .d
Aksini iddia etmiyorum ben de. Ama kayle ve vladta verdiğim korkuyu sen henüz bir hero da vermedin. Veiyi daha çok oyna yazdır isminiO yüzden diyorum ya oyun olarak çok yakınız diye.
Ne gerek var işi o kadar yokuşa sürmeye ya. Zaten mekanik ve oyun bilgisi konusunda hemen hemen eşit oyuncular, belki ikisinden biri bir adım öndedir max. Keepr abim beyefendilik, sportmenlik ve az önce gösterdiği tevazuyla birlikte ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu gözlerimizin önünde kanıtladı. Bence sandığa gidelim bitsin bu iş.O zaman en iyisi her ikinizde 6 şampiyon belirleyin. Sonra her şampiyonu bir kere kullanmak şartıyla 6 maç yapın. Her ikinizde üç maçınızda ilk seçip diğer üçünde de ct atmaya çalışın. Bizde sizi izleyelim. Ve en iyi oyuncu belli olsun.
Şu konuya netlik getirelim ve forumun en iyi oyuncusunu belirleyelim artık. Oylama açılsın lütfen, gizli olsun ama. @Mihawk
Mekanik olarak açık ara en iyisin demiştin dc de birkaç gün önce HSKSHSKSHSKHSİSNe gerek var işi o kadar yokuşa sürmeye ya. Zaten mekanik ve oyun bilgisi konusunda hemen hemen eşit oyuncular, belki ikisinden biri bir adım öndedir max. Keepr abim beyefendilik, sportmenlik ve az önce gösterdiği tevazuyla birlikte ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu gözlerimizin önünde kanıtladı. Bence sandığa gidelim bitsin bu iş.
Doğru demişim, mekanik olarak gördüğüm en iyi oyuncusun. Ama gözlemlediğim kadarıyla Keepr abim oyun bilgisi ve map takibi konusunda seni geçiyor. Laning yaparken totem atmadan karşı nexusa kadar ilerliyon neredeyse. Göz var izan var kardeşim, gördüğümüzü de söylemeyelim mi? Seni övmemden pay biç işte ne kadar objektif olduğuma.Mekanik olarak açık ara en iyisin demiştin dc de birkaç gün önce HSKSHSKSHSKHSİS
@Keepr bizle oynarken hero deniyor. Sen ise sadece 2-3 hero ile oynuyorsun. Keepr kardeşimizde senin gibi yapsaydı şimdiye kadar forum da heykelini dikmişlerdi. Hey gidi heyyyÇoğu kişi beni daha iyi görse de çok fazla takıldığımdan bilerek karşıya ot atıcak. Böyle bir oylama da keeprı geç joey a kaybederim .d
Arthur kardeşimiz demokrasiye güvenmiyor napalım. Halk kandırılmış doğruyu seçemez diyor.Ne gerek var işi o kadar yokuşa sürmeye ya. Zaten mekanik ve oyun bilgisi konusunda hemen hemen eşit oyuncular, belki ikisinden biri bir adım öndedir max. Keepr abim beyefendilik, sportmenlik ve az önce gösterdiği tevazuyla birlikte ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu gözlerimizin önünde kanıtladı. Bence sandığa gidelim bitsin bu iş.