Oynayın da izleyelim sizi.Yazın bir tekli mi kassak jung mid/top duosuyla. Bu aralar çok oynadığımdan limit test yapasım geliyor. Birde karşıya gelen master ya da + kişiler çok ezik la. Tüm iyiler weste geçmiş sanırım
Oynayın da izleyelim sizi.Yazın bir tekli mi kassak jung mid/top duosuyla. Bu aralar çok oynadığımdan limit test yapasım geliyor. Birde karşıya gelen master ya da + kişiler çok ezik la. Tüm iyiler weste geçmiş sanırım
Master ve üzerinde de keşke duo olsa. Keeprla güzel limit test yapılır zevkli de olurdu. Jungda iyiydi keepr. Viego tarzı carry bir şey alırdı topta da ben kayle ya da midde vlad. Ara sıra da lose almak için de bot pre de xayah nami .dOynayın da izleyelim sizi.
Bende ona şaşırdım bir aslında.Veigarla oyun başı o kadar öne geçmek kolay mı
Ormancılara headshot atmışlar lannn xdOrmancı doğru bir kıyas değil la. Baya exp penalty yedi orman. Ama evet, karşı midin içinden geçmiş:d
Master kolay da sonrası çok zor. Asıl master sonrasında duo olsa oynanırdı da masterdan sonra soloq çekilmez.Master ve üzerinde de keşke duo olsa. Keeprla güzel limit test yapılır zevkli de olurdu. Jungda iyiydi keepr. Viego tarzı carry bir şey alırdı topta da ben kayle ya da midde vlad. Ara sıra da lose almak için de bot pre de xayah nami .d
Oyunda solocarry işini öyle bir noktaya getirdiler ki imkansız oldu. Takımın da bir şeyler yapmadan hatasız da oynasan kazanman imkansız oluyor. Üzerine gelmeyin chal karşimin :sEskiden Arthur: Biri bana hız versin yeter
Şuan Arthur: Sakın dalmayın, 5 dakika bekleyin, flashım gelecek, besleme orada, Baronu almasınlar, Ejderi koruyon bla bla bla
En fazla s+ şampiyonun olduğu roldü. Birde en çok tercih edilen de roldü. Tr de orman seçtiğimde her 2-3 maçımdan birinde başka lane e atıyordu. Mid seçtiğimde ise 10 maçta bir anca atıyor mesela.Ormancılara headshot atmışlar lannn xd
Arthurla oyun atanlar önceden silverdı şimdi hepsi zümrüt oldu. Napsın artık biraz zorlanıyorEskiden Arthur: Biri bana hız versin yeter
Şuan Arthur: Sakın dalmayın, 5 dakika bekleyin, flashım gelecek, besleme orada, Baronu almasınlar, Ejderi koruyon bla bla bla
O zaman taşıyıcı ormancı oynamanın mantığı kalmadı,Viego,Lee sin,khazix bunlara exp ve gold lazım bol bol xdEn fazla s+ şampiyonun olduğu roldü. Birde en çok tercih edilen de roldü. Tr de orman seçtiğimde her 2-3 maçımdan birinde başka lane e atıyordu. Mid seçtiğimde ise 10 maçta bir anca atıyor mesela.