seri demedim herkes seri yazıyorCadılar meclisi kostümleri.
seri demedim herkes seri yazıyorCadılar meclisi kostümleri.
Savaş Akademisi Ezrealoyundaki en iyi 5 skini yazsanıza 10 da olur
Yayınlar eskisi kadar izlenmiyor, ligler ufaldı, klüpler azaldı vs.bu oyun eskisi kadar popüler mi
savaş akademisi ezreal çok iyiSavaş Akademisi Ezreal
Şafağın Asası Soraka
Diğer skinlerin hepsi seviye olarak aynı geliyor ama bu ikisi çok güzel geliyor gözüme.
Üç tane daha ekleyecek olsam:
Vahşi Batılı Ashe
İş Adamı Mundo (adını unuttum)
Kışın Seçilmişi Diana
En zor ilk 5 match up ından biridir. Oyun genelinde de alan kontrolüyle yine zorluyor ama outscale ediyorsun.Orianna fena darlıyor vladı. Geçen arche nin karşısına geldi. Çocuğa oyun oynatmadı. 20 dk boyunca ağladı arche orianna bozuk diye
Ahri nasıl Vlad karşısında ?En zor ilk 5 match up ından biridir. Oyun genelinde de alan kontrolüyle yine zorluyor ama outscale ediyorsun.
Oyun başında takasları kazanabilirsin de ağır outscale oluyorsunAhri nasıl Vlad karşısında ?
Vladın oyundaki en büyük counterı Cassiopeia'dır. Aşırı zorluyor lane safasında. q yediği anda ya yarı can kaybediyor ya ölüyor vlad. Farm bile yaptırmaz ormancı yardımı olmazsa.Ahri nasıl Vlad karşısında ?
Laneingte belki olabilir hata yapmadıkça kesmen çok zor. Baya zor match up ama dayanabildiğin senaryolarda oyun ilerledikçe ibre sana dönüyor. Senin hareket hızını ve burstünü kaldıramamaya başlıyor ama anivia öyle değil. Oyunun her anında seni oynatmıyor. Flashın olmadan çöp oluyorsun.Vladın oyundaki en büyük counterı Cassiopeia'dır. Aşırı zorluyor lane safasında. q yediği anda ya yarı can kaybediyor ya ölüyor vlad. Farm bile yaptırmaz ormancı yardımı olmazsa.