kaynak nere ? bi kere maç attım splitten sonra onunda senin için nahos bi sonucu var bakma istersen xdQiyana vs Velkoz da xd
kaynak nere ? bi kere maç attım splitten sonra onunda senin için nahos bi sonucu var bakma istersen xdQiyana vs Velkoz da xd
Kötü oynamıyorsun ki xdkaynak nere ? bi kere maç attım splitten sonra onunda senin için nahos bi sonucu var bakma istersen xd
yav abi ne anlatıyosun sen gram anlamadım 10 tane alıntı yapıyorum alıntı basında sorduğumdan daha cahil kalıyorumKötü oynamıyorsun ki xd
Vs'den sonra konuşuruz xdyav abi ne anlatıyosun sen gram anlamadım 10 tane alıntı yapıyorum alıntı basında sorduğumdan daha cahil kalıyorum
yok vs falan atmıyorum iletişim kuramıyorum ki senle ne vs siVs'den sonra konuşuruz xd
Qiyana'yı döverim diyorum olm.Sende kaynak ne diyorsun,kaynak maynak yok,benim fikrim bu xdyok vs falan atmıyorum iletişim kuramıyorum ki senle ne vs si
alırsın knkQiyana'yı döverim diyorum olm.Sende kaynak ne diyorsun,kaynak maynak yok,benim fikrim bu xd
Ne çok taktın,iddia koyuyorum işte
Basil hawkins?Yüzde 25 kazanma oranın var xd
Olm azıcık iddialı olmak iyidir xd en fazla kaybederiz zaten çok kaybettik alışkınız.Basil hawkins?