Sanırım 1 kere oynayabildim. O da ilk turnuvaydı galibaTurnuva da senin Lillia banlanmışmıydı göremedim ben ama
Sanırım 1 kere oynayabildim. O da ilk turnuvaydı galibaTurnuva da senin Lillia banlanmışmıydı göremedim ben ama
Oyun bitsin dc bulusalım
bu video efsane ya shdldjdşdnsösnLol neden sağlığa zararlıdır? Oynat bakalım:
Zombie Gaming on Instagram: "shen is trolling👀 #leagueoflegends #lol #riotgames #league #leagueoflegend #leaguetiktok #lol #riotgames #league #esports #gaming #riot #twitch #shorts #leagueoflegends #fyp"
33K likes, 396 comments - zombiegaming1337 on September 17, 2023: "shen is trolling👀 #leagueoflegends #lol #riotgames #league #leagueoflegend #leaguetiktok #lol ..."www.instagram.com
Çok sinirlenmemiş xdLol neden sağlığa zararlıdır? Oynat bakalım:
Zombie Gaming on Instagram: "shen is trolling👀 #leagueoflegends #lol #riotgames #league #leagueoflegend #leaguetiktok #lol #riotgames #league #esports #gaming #riot #twitch #shorts #leagueoflegends #fyp"
33K likes, 396 comments - zombiegaming1337 on September 17, 2023: "shen is trolling👀 #leagueoflegends #lol #riotgames #league #leagueoflegend #leaguetiktok #lol ..."www.instagram.com
@kekomancer Kekem son dönem Bavs ile oyun da atmadık ne oldu acaba xDbot lane ler yüzünden oyun oynanmıyor. jungle ı midi top ı herkes kendi halinde takılıyor ezilen eziliyor sıkıntı yokta bot lane ler motor oluyor ya. yeter artık motor botlardan bıktım. su sorunu çözmesi lazım riotun.
Sizin bot lane yine iyi. Bir de inari ve beni görün...@kekomancer Kekem son dönem Bavs ile oyun da atmadık ne oldu acaba xD
Kusura bakma Onur, rakibimiz olamazsınız.Sizin bot lane yine iyi. Bir de inari ve beni görün...
Dakika başına bir kere ölen inari bu yoruma bakıp güldü...Kusura bakma Onur, rakibimiz olamazsınız.