onurla birlikte fena oynuyoruz bu aralar, plat 1 oldum az önce, lol basit bir oyun
onurla birlikte fena oynuyoruz bu aralar, plat 1 oldum az önce, lol basit bir oyun
Chall olmasa da master ya da + ederiz ya yine keeprla. Bu sezon 15 tane falan master-gm, 2 tane de chall geldi karşıma. Onlar gelince de full focus tryhard oynuyorum. 1 tane ksante maine motor olmuştum o maçta da sizle hero deniyordum. Keşke aa falan alıp kapışsaydım, herif aşırı iyiydi. Karşısında hero denemek intihardı bildiğin. Herhangi bir spacing hatası yaptığımda cezalandırıyordu. Geri kalanı hep yenmiştim. Birde keeprı o elodan sayarsak ona ire vs jaxta motor olmuştum hasfbhfasbfas iyi birine karşı ire alıp biraz ireliamı geliştireyim dedim ireden soğuttu @KeeprEmekli chall > Aktif elmas 1 diyebiliriz o zaman
ire topta iyi değil zaten hele jaxa karşı @Keepr onu da alsın yaChall olmasa da master ya da + ederiz ya yine keeprla. Bu sezon 15 tane falan master-gm, 2 tane de chall geldi karşıma. Onlar gelince de full focus tryhard oynuyorum. 1 tane ksante maine motor olmuştum o maçta da sizle hero deniyordum. Keşke aa falan alıp kapışsaydım, herif aşırı iyiydi. Karşısında hero denemek intihardı bildiğin. Herhangi bir spacing hatası yaptığımda cezalandırıyordu. Geri kalanı hep yenmiştim. Birde keeprı o elodan sayarsak ona ire vs jaxta motor olmuştum hasfbhfasbfas iyi birine karşı ire alıp biraz ireliamı geliştireyim dedim ireden soğuttu @Keepr
gold 1 yanionurla birlikte fena oynuyoruz bu aralar, plat 1 oldum az önce, lol basit bir oyun
Arthura karşı ire vs jax oynasana bi şey denicem xdd @Arthur Morganire topta iyi değil zaten hele jaxa karşı @Keepr onu da alsın ya
Anivia vs Velkoz ?Arthura karşı ire vs jax oynasana bi şey denicem xdd @Arthur Morgan
Bu hafta biraz işlerim var haftaya atalım abi. Bu muhabbet de vista mihawk fightına benzedi skksksksAnivia vs Velkoz ?
atalım , daha önceden arthur a karşı counter matchupta çok ilk kan vs si kazandım . bazı matchupları verecek kadar kötü değilim. jax vs irelia da jax üstün ama irelia da da kesme potansiyeli var. irelia vs try ı kaybedeceğimi sanmıyorum ama.Arthura karşı ire vs jax oynasana bi şey denicem xdd @Arthur Morgan