rumble için zor matchup . 1-15-2 çok ayrı bi olay amaAatrox vardı karşısında match up'ı zor mu ?
rumble için zor matchup . 1-15-2 çok ayrı bi olay amaAatrox vardı karşısında match up'ı zor mu ?
1/15 hiç bir türlü açıklanmaz buna rağmen maçı çevirdik inhi aldık,gitti öldü yine kaybettirdi xdrumble için zor matchup . 1-15-2 çok ayrı bi olay ama
Oyunda söverek ne düşündüğümü söyledim ona, oyunun bu ara eleştirmesi sıvıyor. Gold 3 karşısına Elmas 3 falan atıyor.1/15/2 Rumble hakkında ne düşünüyorsun ? @Sir Crocodile
Duo girince oluyor o genelde.Oyunda söverek ne düşündüğümü söyledim ona, oyunun bu ara eleştirmesi sıvıyor. Gold 3 karşısına Elmas 3 falan atıyor.
Gümüş oyuncu var takımında karşıda en düşük oyuncu gold falan oluyor. Saçma saçma sistemde dağıtım yapıyor...
100 yıldır duo atacağız senle he xdDuo girince oluyor o genelde.
Kardeşim date geldim, duo işini de çözeceğiz.100 yıldır duo atacağız senle he xd
Genel olarak oyuncu eşleştirmesi çok kötü. Duo ile alakası da yok...Duo girince oluyor o genelde.
Duo harici çok az denk geldim ben bu durumlaraGenel olarak oyuncu eşleştirmesi çok kötü. Duo ile alakası da yok...
Karşıda en düşük ligi olan adam Gold 2.
4 tane Plat var...
Benim takımda Silver var. Plat olan adam yok...
2 M ustalık Veigar falan atıyor karşıya bir de ekstra. :S
Bausffs'in oyundan perma banlanması lazım. Yüksek eloda troll buildler deneyip insanların oyununu satıyor. Kaç kere ban da yedi zaten ama ne hikmetse izleniyor diye mi bilmem başka hesaplardan devam ediyor. Bausu lolün efsanesi Faker'la kıyaslamak Faker'a hakarettir. Yakışmadı @Bavsthebausfss >>>> faker bu arada….