duon tanıdık değilse ve senle aynı elodaysa duo atmanın çok bi olayı yok ya. tek daha iyiAslında Duo atmak isteyen oldu ama ben inat yapıp solo silver olucam dedim. Eğer trolleyip derecelide karakter denemeyi bırakırsam birkaç güne olucam silver
duon tanıdık değilse ve senle aynı elodaysa duo atmanın çok bi olayı yok ya. tek daha iyiAslında Duo atmak isteyen oldu ama ben inat yapıp solo silver olucam dedim. Eğer trolleyip derecelide karakter denemeyi bırakırsam birkaç güne olucam silver
Mid jg ya da top lane isen tek daha iyi ama ADC ya da sup isen düşük eloda Duo girmek işi aşırı kolaylaştırıyor. Herhalde golda kadar falan ADC ve supportların çoğu otofilduon tanıdık değilse ve senle aynı elodaysa duo atmanın çok bi olayı yok ya. tek daha iyi
ben en yüksek plat 1-2 yi gördüm . suanda da zümrüt 1-2 yapar. oralarda da otofil sıkıntısı çok . elmasa kadar adc main yok herhaldeMid jg ya da top lane isen tek daha iyi ama ADC ya da sup isen düşük eloda Duo girmek işi aşırı kolaylaştırıyor. Herhalde golda kadar falan ADC ve supportların çoğu otofil
Ne zaman atıyoz vs mizi kardeşşşben en yüksek plat 1-2 yi gördüm . suanda da zümrüt 1-2 yapar. oralarda da otofil sıkıntısı çok . elmasa kadar adc main yok herhalde
sen hala sett vs aatroxta mı kaldın hakdnsösns atarız birazdan müsaitsen yarım saat verNe zaman atıyoz vs mizi kardeşşş
Okey yemek yicem şimdi ben de yazarsınsen hala sett vs aatroxta mı kaldın hakdnsösns atarız birazdan müsaitsen yarım saat ver
Lol perileri mi sjkdkdk. Geçmiş olsun. Allah sabır versin.LoL perileri beni ziyaret etti ve ranked oynamaya geri başladım bu aralar.Yerleştirme 5 maça düşmüş ve seri maçları kalkmış sanırım.Şimdilik oynuyorum güzel gidiyor bakalım ne zaman soğuyup bırakıcam gdhdhdhdgsh
gelOkey yemek yicem şimdi ben de yazarsın