sen sadece kendi oyununa bakarsan oyun kazanırsın bronz elodasın . senin çarla attığım maçı hatırlamıyor musun , oynadığım sampiyonu bilmiyordum bile 1v5 atmıştımBronz elodayım herkes kendisinde Challenger kadar oyun bilgisi varmış gibi davranıyor. ADC otofil geldi seraphine aldım bi anama düz gitmedikleri kaldı. Tp aldım ona ayrı sövdüler. Xerath supportum mana sorunu olmasına ve roamda stun zor tutturulmasına rağmen mide roam atıp skillerin 2sini kaçırdı. Az can ve manayla base atmak yerine ölüp bana sövdü. Sonuç olarak erken oyunda mide 3 kill aldırıp oyunu ezmesini sağladık muhtemelen onu da kendi başına yaptığını sanıyor. Şu oyunu oynayınca acaba bunlar normal ben mi geri zekalıyım ? diye soruyorum
Millet sövecek yer arıyor. O yüzden gerek oyundaki chatim gerek ise karakter seçme ekranındaki chati kapalı tutarım.Bronz elodayım herkes kendisinde Challenger kadar oyun bilgisi varmış gibi davranıyor. ADC otofil geldi seraphine aldım bi anama düz gitmedikleri kaldı. Tp aldım ona ayrı sövdüler. Xerath supportum mana sorunu olmasına ve roamda stun zor tutturulmasına rağmen mide roam atıp skillerin 2sini kaçırdı. Az can ve manayla base atmak yerine ölüp bana sövdü. Sonuç olarak erken oyunda mide 3 kill aldırıp oyunu ezmesini sağladık muhtemelen onu da kendi başına yaptığını sanıyor. Şu oyunu oynayınca acaba bunlar normal ben mi geri zekalıyım ? diye soruyorum
settim nasıl :d üstümde 3700 gold vardı item bitiremeden ff attılar :/@Bavs Sett mid ile Yasuo'nun içinden geçtin xd
Gayet iyi,domine ettin.Botunda fena değildi,Yasuo bota iniyordu onuda kesiyordu Cait xdsettim nasıl :d üstümde 3700 gold vardı item bitiremeden ff attılar :/
o maç her türlü lose du bi de ya, heim lux ve senna toplamından fazla vurmuş seçimler çok kötüydü@Bavs Pantheon w'dan hasar almıyor ne tilt edici xd