Takıma bak şampiyonlar ligi gibiKarşı takımdan biri laf atmıştı ya bizden değildi:d
@Mewtwo @RedTeroR @Nie Li @Müsteşar Kemal takım buydu

Takıma bak şampiyonlar ligi gibiKarşı takımdan biri laf atmıştı ya bizden değildi:d
@Mewtwo @RedTeroR @Nie Li @Müsteşar Kemal takım buydu
Elo hell'i bu sefer almadık aramıza.Takıma bak şampiyonlar ligi gibi![]()
bronz kaç olduğumuz nerde yazıyor?İlk mevsimde bronz 2den yukarı çıkamıyordum ranklar sıfırlandığından beri bronz 4ten çıkamıyorum. Kendimi geliştirip hatalarımı kapatmaya ve şampiyon havuzunu büyütmeye özen gösteriyorum ama supportla taşıyamıyorum. Bu kadar emeği başka herhangi bir role versem en azından silver olurdum
Oyuna yeni başladığından dolayı ranked oynamak için 30lvl olman lazım.bronz kaç olduğumuz nerde yazıyor?
teşekkür ederim bilgi için.Oyuna yeni başladığından dolayı ranked oynamak için 30lvl olman lazım.
demek ki hala çok hata yapıyorsunİlk mevsimde bronz 2den yukarı çıkamıyordum ranklar sıfırlandığından beri bronz 4ten çıkamıyorum. Kendimi geliştirip hatalarımı kapatmaya ve şampiyon havuzunu büyütmeye özen gösteriyorum ama supportla taşıyamıyorum. Bu kadar emeği başka herhangi bir role versem en azından silver olurdum
Akşamları bazen oynuyoruz. Fırsatın olursa bizimle oyna. Emin ol ki gelişmende çok faydası olur.İlk mevsimde bronz 2den yukarı çıkamıyordum ranklar sıfırlandığından beri bronz 4ten çıkamıyorum. Kendimi geliştirip hatalarımı kapatmaya ve şampiyon havuzunu büyütmeye özen gösteriyorum ama supportla taşıyamıyorum. Bu kadar emeği başka herhangi bir role versem en azından silver olurdum
Yeni başlayan biri için bizle oynaması geliştirmez bence. İzleyerek öğrenmeli başlarda. Arada çok fark varken eğlenceli olmaz gibi.Akşamları bazen oynuyoruz. Fırsatın olursa bizimle oyna. Emin ol ki gelişmende çok faydası olur.