Belli işte. Doffy'i ya da normal haki kullanıcılarını ışınlıyor ama Kaido'yu ışınlayamıyorHeh buda yeni çıkan argüman. Peki kesinliği nedir. Söylendi mi? Hayır. İşte havada kalıyor.
Belli işte. Doffy'i ya da normal haki kullanıcılarını ışınlıyor ama Kaido'yu ışınlayamıyorHeh buda yeni çıkan argüman. Peki kesinliği nedir. Söylendi mi? Hayır. İşte havada kalıyor.
MW komplo kurdu bana. Daha 5 dk önce puan kazandım diye seviniyordum. xD80 yorum var yarısını @Ölüm Cerrahı atmış.
Shanks, Lütfünün geçeceğim dediği kişi bizle alakası yok, iki kolu olsaydı belki.Mihawk'ın rakibi, yani dolaylı olarak Zoro'nun da rakibi olan Shanks'ı unutmamak lazım
İş ciddiyete binerse Luffy'i ışınlayamayabilir şu an. Zoro'dan emin değilim. Tabi bu süreçte Law'ın da gelişmekte olduğunu hesaba katmak lazım da dediğim gibi buradaki mevzu mantık, güç, denge vs değil.Enma'yı eline alınca ayılıp bayılan Zoro'yla Gear4 formunu açıp 10 dakika komaya giren Luffyi mi ışınlayamayacak
İmparatorları ışınlayamıyor, Luffy arc sonu İmparator indirmiş olacak kadar basit mantıkla ilerlemeyelim
1 kollu Shanks Zoro'yu kesmez zaten gerek yokShanks, Lütfünün geçeceğim dediği kişi bizle alakası yok, iki kolu olsaydı belki.
Doffy'nin kral haki seviyesi ne acaba. Ekleme yapamıyor diye mi direkt eleniyor. jshjshBelli işte. Doffy'i ya da normal haki kullanıcılarını ışınlıyor ama Kaido'yu ışınlayamıyor
Luffyi ışınlasa kaç yazar. Geleceği görüp Fatihin hakisiyle allahına kavuşturur o yüzden hikaye için eğip bükmesine ihtiyaç yok.İş ciddiyete binerse Luffy'i ışınlayamayabilir şu an. Zoro'dan emin değilim. Tabi bu süreçte Law'ın da gelişmekte olduğunu hesaba katmak lazım da dediğim gibi buradaki mevzu mantık, güç, denge vs değil.