Belli değil bu daha ne olduğu yani.çok saçma anket böyle cevap mı olur adamlar poneglifi alıp diğerlerini öldürüp bırakmış kaçmamışlar
Belli değil bu daha ne olduğu yani.çok saçma anket böyle cevap mı olur adamlar poneglifi alıp diğerlerini öldürüp bırakmış kaçmamışlar
İzin vermek olunca gidişini arkadan bakarak izlemek gibi oluyor da eh hadi böyle kabul edelim madem.Teach elinden kaçırmışsa Law geri çekilmeyi başarmış oluyor.
Bu geri çekilme işine BB'nin izin vermiş olması lazım Bepo kaçırdıysa anket gene boşa düşer.Teach elinden kaçırmışsa Law geri çekilmeyi başarmış oluyor.
Bazı seçeneklerde 2 ihtimal yazmıştım. Berabere biter, anlaşma yapılır da 2 seçenek mesela. Anlaşma yapsalar da 3 diyen kazanıyor, berabere bitse de. Law kaçmayı başarırsa 6 diyen kazansın işte zaten 2 kişi.Bu geri çekilme işine BB'nin izin vermiş olması lazım Bepo kaçırdıysa anket gene boşa düşer.
O sırada anketi oylayanlarBazı seçeneklerde 2 ihtimal yazmıştım. Berabere biter, anlaşma yapılır da 2 seçenek mesela. Anlaşma yapsalar da 3 diyen kazanıyor, berabere bitse de. Law kaçmayı başarırsa 6 diyen kazansın işte zaten 2 kişi.
Esir alınır diyenler olarak çoktan kazandık gözüyle bakıyorum usta. Fazla düşünmeye gerek yok.yeterli şık koymayınca gelen pişmanlık hissi @Feitan