MW: alakayı çözemedim ama olsun.@Millennium Wizard Banner'i da Dof yaptım senin için.
MW: alakayı çözemedim ama olsun.@Millennium Wizard Banner'i da Dof yaptım senin için.
Düz duvara rövaşata mı atacaksın gene ne oluyor? Ulan senin Law ile bağın ne ki onun için böylesine gte gelebiliyorsun hayretler içerisindeyim headhunter@Feitan
Videoyu atıp 5 dk sonra silsem olur değil mi? Sonuçta cezam da videoyu atmam gerektiği yazıyor sadece.
Kullanıcı adım da Roronoa Zoro olsa MW'den mutlusu olmaz. Lucci - Dof ve Zoro. Profile bakınca nasıl hoşuna gider.MW: alakayı çözemedim ama olsun.
Law hariç demiş kullan şu gözlüğü para verip aldın.Law fanı adama Lucci dedi usta... Mw de Dof sevgisinin kırıntısı yok kanıtlanmış oldu.
Dofu sevmiyor o... Dof fanlığı yaptırmak varken gittin alakasız Lucci'yi seçtin.Law hariç demiş kullan şu gözlüğü para verip aldın.
Şu an bu cepheye destek lazım üstelik kendisi adını unuttuğum ajanı delilercesine övüp Lucci eziklediği için ona gayet uygun bir ceza.Kral kimmiş görsün…Dofu sevmiyor o... Dof fanlığı yaptırmak varken gittin alakasız Lucci'yi seçtin.
Luffy 3 yumruğa gömdü o cepheyi.Şu an bu cepheye destek lazım üstelik kendisi adını unuttuğum ajanı delilercesine övüp Lucci eziklediği için ona gayet uygun bir ceza.Kral kimmiş görsün…