Damn eskrimde koltuk altıma darbe almış gibi hissettimtakip listem öyle genelde kendince ünlü sanatçılar
Damn eskrimde koltuk altıma darbe almış gibi hissettimtakip listem öyle genelde kendince ünlü sanatçılar
Lamba çizimleri nerde?
Eline sağlık güzel olmuşlar
baska bi sey istesen olacakmis bir iki haftaya gelecek oyle bi seyler.Güzel çalışmalar, kendi stilinde One Piece çalışmaları görmek isterim.
sen niye okun karşısına geçtin ki :d zaten kendince derken kendimce tanımladım :/Damn eskrimde koltuk altıma darbe almış gibi hissettim
Sanji'nin omzunda ağlayan kadın Zoro çiz dostum. Biraz da bizden yayılsın böyle şeyler fanart alemine.
tisikkir ederim.
baska bi sey istesen olacakmis bir iki haftaya gelecek oyle bi seyler.
g4 lamba man degil ama.
Diğer türlüsü raftel neferinin tarzı olurdu dostum, banlanmanı istemem.ismarlama cizim yapmiyorum. ama niye kadin dostum?
Nanimo wakatta yapmak istedim, beceremedimsen niye okun karşısına geçtin ki :d zaten kendince derken kendimce tanımladım :/
@Jazz Lambası konunu daha çok meşgul etmiyim, takibe aldım 2021 ortalarına doğru darlarım belki at diye haberin olsun.
Kid'i çizdiler ya balımBöyle çizim yeteneği olan görünce Kid çiziktirtiyorum direk.Sen de çiz
Nanimo wakatta yapmak istedim, beceremedim
Kid'i çizdiler ya balım