Waifu slayerlıktan Jazz Lambası fan klüp başkanlığına terfi etmişsin.Tebrikler Vega.Yeni projeler ve teklifleriniz için menajerim ve fan kulubümün başkanı Vega'yla iletişime geçebilirsiniz. Yetki veriyorum.
Waifu slayerlıktan Jazz Lambası fan klüp başkanlığına terfi etmişsin.Tebrikler Vega.Yeni projeler ve teklifleriniz için menajerim ve fan kulubümün başkanı Vega'yla iletişime geçebilirsiniz. Yetki veriyorum.
Püüüü yazıklar olsun sana. Yüksek mevkiye geçtiğimi gördüğün an beni değersizleştirmeye çalışıyorsun. Kıskançççççç. Oh olsun sana. Çizerle direkt iletişime geçtiğini görmeyeyim.Waifu slayerlıktan Jazz Lambası fan klüp başkanlığına terfi etmişsin.Tebrikler Vega.
Çizerimizi anlayamıyorsun değil mi ??? O bu işin doğasında, tarihinde. Senin mendebur suratlı karakterini napsın kas çocuk !!!! Çizimine bakıp ürker@Vegapunk Kenshiro çizebilir mi Jazz Lambası?
Kenshiro da tarih sayılır.Çizerimizi anlayamıyorsun değil mi ??? O bu işin doğasında, tarihinde. Senin mendebur suratlı karakterini napsın kas çocuk !!!! Çizimine bakıp ürker
Kenshiro gibi yakışıklı bir karaktere böyle bir yakıştırma yaptığın için seni kınıyorum.Püüüü yazıklar olsun sana. Yüksek mevkiye geçtiğimi gördüğün an beni değersizleştirmeye çalışıyorsun. Kıskançççççç. Oh olsun sana. Çizerle direkt iletişime geçtiğini görmeyeyim.
Çizerimizi anlayamıyorsun değil mi ??? O bu işin doğasında, tarihinde. Senin mendebur suratlı karakterini napsın kas çocuk !!!! Çizimine bakıp ürker
Sizin bu güzelim konuyu kirletmenizi kınıyorum ben de. Burası sanat köşesi 23 nisan istek çizim köşesi değil :/ Sanat yapıyoruz sanat.Kenshiro gibi yakışıklı bir karaktere böyle bir yakıştırma yaptığın için seni kınıyorum.
Bu sanat değil mi?Sizin bu güzelim konuyu kirletmenizi kınıyorum ben de. Burası sanat köşesi 23 nisan istek çizim köşesi değil :/ Sanat yapıyoruz sanat.
Keşke 23 nisan istek çizim köşesi olsaymış. En azından minkleri çizer sevindirirdik. :/ Git buradan kas-çocuk :/Bu sanat değil mi?
Avatarındaki karakter ile bana çocuk muamelesi yapman beni üzüyor.Keşke 23 nisan istek çizim köşesi olsaymış. En azından minkleri çizer sevindirirdik. :/ Git buradan kas-çocuk :/