Kanatlı olduğunu animede gösterdiler. İmpel Down'a girerken.yine esrarengiz bir adam ve yine güzel bir çeviri animede gösterildimi hiç kanatları hiç dikkat etmedim ama bu arada teşekkürler smoker![]()
Kanatlı olduğunu animede gösterdiler. İmpel Down'a girerken.yine esrarengiz bir adam ve yine güzel bir çeviri animede gösterildimi hiç kanatları hiç dikkat etmedim ama bu arada teşekkürler smoker![]()
Shicibukai toplantısına da uçarak geldiğini düşünüyorum.Kanatlı olduğunu animede gösterdiler. İmpel Down'a girerken.
Ben de Brook'un rakibi olabilir diye düşünüyorum.Tam Brook'tan dayak yiyecek tip![]()
Şimdi sen yazınca daha iyi farkettim de Shiryu ve Van Augur dışındaki her karakteri bir şekilde bir noktasından bizim tayfayla bağdaştırabiliyorsun. Eşleşme konusunda ön görü yapmak çok zorlaşıyor o yüzden..Çok yüksek ihtimalle Nami'nin rakibi olacak karakter. İkisinin zekalarını ve illüzyon yeteneklerini çarpıştırmasını izlemek çok keyifli olurdu.
Şimdi sen yazınca daha iyi farkettim de Shiryu ve Van Augur dışındaki her karakteri bir şekilde bir noktasından bizim tayfayla bağdaştırabiliyorsun. Eşleşme konusunda ön görü yapmak çok zorlaşıyor o yüzden..