Cikarim yapmiyorum sonuç belli çünkü buz nasil magmanin antisi olacak onun cevabini istiyorum sadece.
Magma buzu eritir. Buz magmayi mi donduracak?
Cikarim yapmiyorum sonuç belli çünkü buz nasil magmanin antisi olacak onun cevabini istiyorum sadece.
Magma buzu eritir. Buz magmayi mi donduracak?
Mobilim gözükmuyor.
Değil, Ace'nin meyvenin antisi gibi gördüm. Soğuk sıcak derece hesabına girmem ama bence Akainu meyve avantajına sahip Kuzan haki ile iyi dayanmış.Meyve şansı olmaması mı :S İkisi de birbirinin bi nevi antisi değil mi la?
Punk Hazardda görülen her iki meyvenin de eşit etki gösterdiği. Zaten 10 gün süren bi savaş olmuş. İkisi de aynı seviyenin adamı ve eşit güce sahip de denilebilir. Dayanıklılık süreklilik dikkat gibi konulardaki yüzde bir binde birlik farklar sonucu belirlemiştir o kadar.Değil, Ace'nin meyvenin antisi gibi gördüm. Soğuk sıcak derece hesabına girmem ama bence Akainu meyve avantajına sahip Kuzan haki ile iyi dayanmış.
Benim hissiyatım öyle, çevreyi etkilemeleri çok da önemli değil. Başka bir logia meyvede bu etkiyi bırakmaya yeterli olurdu. Mera merayı bile yakıyorsa Akainu bana göre daha avantajlı.Punk Hazardda görülen her iki meyvenin de eşit etki gösterdiği. Zaten 10 gün süren bi savaş olmuş. İkisi de aynı seviyenin adamı ve eşit güce sahip de denilebilir. Dayanıklılık süreklilik dikkat gibi konulardaki yüzde bir binde birlik farklar sonucu belirlemiştir o kadar.
Bu videoyu seviyorum nedenseAkainu ile zıt meyveye sahip adam.buz ile magma birbirini nötrler. Buzun üstüne dökülen magma saniyeler içinde soğuyabilir. Benzer şekilde magma buzu eritebilir. 2 tarafta nötrdür.