Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kuzan

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 259 90.2%
  • Sevmem

Kullanılan: 28 9.8%

• Kullanılan toplam oy
    287
Bebeğim neden öyle diyorsun ? Zoro bu arc King'le karşılaşırsa sonraki rakibinin amiralden daha güçsüz olma ihtimali kalmıyor zaten. Sorun nedir anlamıyorum.
E belki de görünmez Shiryu ile görünmez Sanji kapışacak? :/ Belki de Zoro King'e ulaşamayacak? Zoro'ya endeksli düşünme Shiryu'yu. Kuzan'ı aşacak kapasite de misyon da yok onda.

Son düzenleme:
Zoronun yolu ince.King'i henüz yenemeyeceği gerçeği de var tabi:sapkali::sapkali:
Ya yenerse ?

E belki de görünmez Shiryu ile görünmez Sanji kapışacak? :/ Belki de Zoro King'e ulaşamayacak? Zoro'ya endeksli düşünme Shiryu'yu. Kuzan'ı aşacak kapasite de misyon da yok onda.
Sanji kim yav :( Ortada kılıç varsa Zoro vardır. King rakip olmazsa bakarız durumlara.

Shiryu bu arc sonu filo amiraline extreme zorluk vermiş bir adamı nasıl geçebiliyor be reis :D Final dövüşünde Zoro vs Aokiji olacak rez al xd.
Herif 2 sene önce Bb dahil tayfadaki herkesten güçlüydü. Aradan 2 yıl geçti ve herif bir de üstüne meyve yedi. Neden olmasın ?

Zoro King'e rakip olursa daha sonraki rakibi en az amiral ayarında olur. Zira sağ kollarla amiraller arasında pek bir güç farkı yok.

Ya yenerse ?

Sanji kim yav :( Ortada kılıç varsa Zoro vardır. King rakip olmazsa bakarız durumlara.

Herif 2 sene önce Bb dahil tayfadaki herkesten güçlüydü. Aradan 2 yıl geçti ve herif bir de üstüne meyve yedi. Neden olmasın ?

Zoro King'e rakip olursa daha sonraki rakibi en az amiral ayarında olur. Zira sağ kollarla amiraller arasında pek bir güç farkı yok.
Shiryu'nun 2 yıl önceki BB'den güçlü olduğu falan yok yav.Sağ kollarla zaten bazı amirallerin arasında çok güç farkı olmadığını ben de savunuyorum.Greenbull ya da Fuji'nin King'ten,Shiryu'dan çok daha üstün olduğunu da düşünmüyorum ama Kuzan farklı bence.Akainu>=Kuzan>Fuji>=Kizaru>Greenbull diye düşünüyorum hatta sıralamayı da.2 yıl önceki Shiryu'nun çapı maksimum yc2-yc3tür bu arada.Yc2 bile olacağını tam sanmıyorum.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık