Ne gibi bir çelişkiden bahsediyorsunReferans ileri ya da geri olma meselesinde referans aldığı yer de Avrupa ise birçok tık çelişki oluyor işte.![]()

Ne gibi bir çelişkiden bahsediyorsunReferans ileri ya da geri olma meselesinde referans aldığı yer de Avrupa ise birçok tık çelişki oluyor işte.![]()
Değerlendirme yaparken orayı referans alıyorsun ama kültürel emperyalizm diye de kızıyorsun. Onların normlarıyla değerlendirme yapıp, onların normları hakim diye kızmak ne bileyim, çelişkili bence.Ne gibi bir çelişkiden bahsediyorsun![]()
Bahsettiğin şekliyle, evet bir çelişki mevcut fakat burada şikayet edilen nokta onların bunu elde ediş şekilleri. Ürünün kendisine dair bir şikayet yok, en azından benim anladığım buydu.Değerlendirme yaparken orayı referans alıyorsun ama kültürel emperyalizm diye de kızıyorsun. Onların normlarıyla değerlendirme yapıp, onların normları hakim diye kızmak ne bileyim, çelişkili bence.
Bu biraz da ürünü pazarlama ile alakalı. Adam duvara muz yapıştırıp modern sanat diye satıyor ama sen minyatüre çağ dışı kalmış diye bakıyorsan bu emperyalizmi yediğin anlamına gelir. Minyatürü pazarlarsan ve sanat üretimini etkilersen dünya da akım oluşur vs. ama bu sanatta minyatürün gelişmediği devletlerden iyi olduğun anlamına da gelmez bence. Neyse iyi zırvaladım bilgimin olmadığı bir konuda daha. :d Yetti bana bu kadar.Bahsettiğin şekliyle, evet bir çelişki mevcut fakat burada şikayet edilen nokta onların bunu elde ediş şekilleri. Ürünün kendisine dair bir şikayet yok, en azından benim anladığım buydu.
O muz meme olmuş bir şey ya. Düşündüğün kadar non-sanat bir iş değil, neyse hayırlı forumlar ^^Bu biraz da ürünü pazarlama ile alakalı. Adam duvara muz yapıştırıp modern sanat diye satıyor ama sen minyatüre çağ dışı kalmış diye bakıyorsan bu emperyalizmi yediğin anlamına gelir. Minyatürü pazarlarsan ve sanat üretimini etkilersen dünya da akım oluşur vs. ama bu sanatta minyatürün gelişmediği devletlerden iyi olduğun anlamına da gelmez bence. Neyse iyi zırvaladım bilgimin olmadığı bir konuda daha. :d Yetti bana bu kadar.
Ben pek anlamıyorum bilgim de yok diyorum, sen bana mız savunuyon. :d eyvallah canım sana da iyi forumlar.O muz meme olmuş bir şey ya. Düşündüğün kadar non-sanat bir iş değil, neyse hayırlı forumlar ^^
@Mihawk burada atıp tutması kolay. Campiramit'te sanat fuarı var oraya gidek bir de adamların yüzüne söyle geridesiniz sanatta diye.