Son bir ayda pahalı alınmaz diye diye 2x'i aştıı : ))Şu NEO'ya çok sağlam giresim var, fena göz kırpıyor.
Yüklü girilir gibi geliyor bana. Çinliler buna bayağı yatırım yaptı.Son bir ayda pahalı alınmaz diye diye 2x'i aştıı : ))
Üçgeni yukarı yönlü kırmış bu yükseliş trendinin başladığı anlamına gelir. Yalnız şu an bi önceki tepe olan 125-130 civarlarında, burada direnç görüp geri dönebilir. R test ihtimali var ancak yükseliş yönünde her şey yolunda giderse hedef 250-300 dolar civarları.Yüklü girilir gibi geliyor bana. Çinliler buna bayağı yatırım yaptı.
Şu 8 Mayıs bir geçsin de, ona göre hareket edeceğim.Üçgeni yukarı yönlü kırmış bu yükseliş trendinin başladığı anlamına gelir. Yalnız şu an bi önceki tepe olan 125-130 civarlarında, burada direnç görüp geri dönebilir. R test ihtimali var ancak yükseliş yönünde her şey yolunda giderse hedef 250-300 dolar civarları.
Yapsınlar abi 20den beri tutuyorum zamanında 200ü görmüş tekrar görse yeter.Yüklü girilir gibi geliyor bana. Çinliler buna bayağı yatırım yaptı.
Şu an ful dolardayım, ortam riskli anlık vur kaçlarla idare ediyorum.Şu 8 Mayıs bir geçsin de, ona göre hareket edeceğim.
Vadeli işlemler yapıyorsan tam onların zamanı. Spot alım için dediğin gibi ortam riskli.Şu an ful dolardayım, ortam riskli anlık vur kaçlarla idare ediyorum.
Vadeli işlem yapmıyorum, önce bi spot piyasalarda tecrübe kazanmak gerekiyor.Vadeli işlemler yapıyorsan tam onların zamanı. Spot alım için dediğin gibi ortam riskli.