Ülkelerin isimlerini görünce olayın içinde bir iş olduğu anlaşılıyor.Kara paranın aklandığı bir sistem de yürüyor içinde. Güney Amerika da yazanların çoğu kartel ülkeleri..
Ülkelerin isimlerini görünce olayın içinde bir iş olduğu anlaşılıyor.Kara paranın aklandığı bir sistem de yürüyor içinde. Güney Amerika da yazanların çoğu kartel ülkeleri..
Pek bir iş olduğundan değil, bizim ülkede kolay para derdinde millet. Yazdığım gibi, şahsen para kazanayım diye takılmıyorum ben ama arkadaşlarım genel olarak hızlıca para kazanayım derdinde.Ülkelerin isimlerini görünce olayın içinde bir iş olduğu anlaşılıyor.
O amaçla girenlerin olduğunu biliyorum. Ben bu borsaları kuran ve yöneten ekipten kıllanıyorum.Pek bir iş olduğundan değil, bizim ülkede kolay para derdinde millet. Yazdığım gibi, şahsen para kazanayım diye takılmıyorum ben ama arkadaşlarım genel olarak hızlıca para kazanayım derdinde.
Binance ve hesaba çekerken paribuİlgilenenler hangi aracı kurumu(btcturk, bitci..) kullandıklarını yazabilir mı?
Doğrudan dolar atamazsın ama binance türk lirası atma olayına geçti sanırım.Binance’e dolar hesabımdan nasıl dolar atabilirim?