Öyle valla. Sence dolar üzerinden mi almak daha mantıklı tl üzerinden mi?Mevcut Türkiye ekonomisinde 200 lira para değil sokakta falan yaşamıyorsan tabi.
Öyle valla. Sence dolar üzerinden mi almak daha mantıklı tl üzerinden mi?Mevcut Türkiye ekonomisinde 200 lira para değil sokakta falan yaşamıyorsan tabi.
Ben TL üzerinden alıyorum, bence sen de öyle yap. Para daha çok görünüyor, insan mutlu oluyor. Dogecoin için de şuna bir bak. Snickers bile reklamını yapıyor.Öyle valla. Sence dolar üzerinden mi almak daha mantıklı tl üzerinden mi?
Geçenlerde neo yu 60 dolardan alıp 85 te satmıştım. Şuan 120 ye kadar çıktı. Biraz sabırsızlık oluyor bende. Güzel bir artış oldu mu geri düşme korkusundan çekiyorum parayı. Uzun vade için bnb ve eth aldım düşse de artsa da umursamıyorum onları. Doge'yi ne zaman görsem üzülüyorum alsam çok geç diyorum ertesi gün daha da artmış oluyor. Bir miktar alıcam onu ne olursa olsun. Dediğin gibi 1 dolara çıkabilir. Chiliz için de beni çok üzmeyecek bir tutar yatırıcam. Kısa vade için bir önerin var mı peki?Chiliz ve Holo, Bitcoin'den bağımsız paralar. Yani bunların destekleri farklı yerlerden geliyor. Bitcoin'in piyasasına bağlı değiller. Chiliz'e güveniyorum uzun vadede, çünkü bir sürü sponsorluk falan alıyor ve kendilerini geliştiriyorlar. Holo ise biraz durgun, ama herkes ondan bir patlama bekliyor. Düşük fiyatlı coin olarak Chiliz öneririm, ama param olsaydı Cover alırdım.
Kısa vadede TRX, BTT ve VET öneririm. Bunlar her an patlama yapabilirler.Geçenlerde neo yu 60 dolardan alıp 85 te satmıştım. Şuan 120 ye kadar çıktı. Biraz sabırsızlık oluyor bende. Güzel bir artış oldu mu geri düşme korkusundan çekiyorum parayı. Uzun vade için bnb ve eth aldım düşse de artsa da umursamıyorum onları. Doge'yi ne zaman görsem üzülüyorum alsam çok geç diyorum ertesi gün daha da artmış oluyor. Bir miktar alıcam onu ne olursa olsun. Dediğin gibi 1 dolara çıkabilir. Chiliz için de beni çok üzmeyecek bir tutar yatırıcam. Kısa vade için bir önerin var mı peki?
Mevcut Türkiye ekonomisinde 200 lira para değil sokakta falan yaşamıyorsan tabi.
Dogecoin’den parayı bulursan avatarı şunu yapar mısın ? @SmokerBen de 100 bin lira falan bastın sandım, 200 liranın zararını mı düşündün? Görün arkadaşlar, işte bu yüzden zengin olamıyoruz.
Reddit tayfa ve Elon Musk bu coini bir dolar yapabilecekleri konusunda eminler ve işi inada bindirdiler. O yüzden ben bir dolar olacağına kesin gözüyle bakıyorum. Benim lafıma güvenip batarsan bana suç bulma ama.
Yaparım. Yarın Dogecoin bir dolar olsun, yapacağım hatta.
Bir gün aldığını ertesi gün satarak coin yatırımı mı yapılır iddaa kuponu mu hemen ertesi gün kâr edeceksinDün gece Doge aldım da kafa kafaya sattım ben. Kısa vadeli uygun bir önerin varsa alırım abi.