Ooo sektöre yeni bir balina giriyor demek. Neye gireceksen söyle önceden yerimizi alalım.Uzun vade düşündüğüm için hepsi olur gibime geliyor benim. Yarın basmaya başlarım coinlere artık Şimdilik araştırma yapıp kültürlenmek lazım
Ooo sektöre yeni bir balina giriyor demek. Neye gireceksen söyle önceden yerimizi alalım.Uzun vade düşündüğüm için hepsi olur gibime geliyor benim. Yarın basmaya başlarım coinlere artık Şimdilik araştırma yapıp kültürlenmek lazım
Co-adminim izinizdeyim.Ooo sektöre yeni bir balina giriyor demek. Neye gireceksen söyle önceden yerimizi alalım.
PNL var, ilk günden itibaren görebilirsin.Bu arada binance iyi güzel de btctürk'de kar/zarar tablosu var bence çok önemli bir artı. Binance'te varsa bulamadım.
Bulamadım. Binance global mi yoksa trbinance mi iyidir ? Belirgin fark nedir ?PNL var, ilk günden itibaren görebilirsin.
Bilmem ben globale alıştım. Binance trye para atıyorum oradan globale atıyorum globalde direkt bankadan gönderme yok galiba.Bulamadım. Binance global mi yoksa trbinance mi iyidir ? Belirgin fark nedir ?
1 günde 2x yapmışya laDoge coin mağdurları toplanma platformu
Doge Killer (LEASH) Fiyatı, Grafikler, Piyasa Değeri | CoinMarketCap
Doge Killer bugünkü fiyatı ₺9,936.52 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺72,076,798.01 TRY.LEASH / TRY fiyatlarımızı gerçek zamanlı olarak güncelliyoruz.coinmarketcap.com
Neye elini atsan katlanıyor senin de ya.1 günde 2x yapmışya la
Elon Musk düşmanı balinaların işimi acaba