Zaten belirtilmiş fakat şunu da paylaşayım belki daha detaylı olur:@pilavüstükuru Nasıl alınıyor bunlar bunu da bilseydik iyiydi
Bende şu an sadece Barcelona'nın taraftar tokeni var. Zamanında 5 dolardan almıştım, şimdi 12 dolar falan.Online platformalar var. Btcturk, Paribu vs. gırla yabancı platform var. Uzun vadede sıkıntı olabilir ama buralar.
-
50 TL espirisine girdim şuan 130 lira falan sanırım. : )) Kenarda parası olan Bitcoin ve Etherium alırsa uzun vadede zarar etme imkanı yok. En azından bir kaç katına katlar parayı.
Köşeyi dönem hayali olan ise 10-100 TL lik küçük meblağlarla yeni çıkmış veya göz kırpan alt coinlere yatırabilir. Uzun vadede paranın hiç olması neredeyse imkansız olur. Sabrederse ya sakız parasını geri alır. Ya da köşeyi döner.
Bir de al sat yapmak var. Onun için de hesapların iniş çıkış garafiğine bakıp üstten satıp alttan satmak var. Ama bu risk bir gece ansızın paranız hiç olabilir. Bunu yapacaklarda yine gitmesine üzülmeyeceği paralarla yaparsa en azından online bir oyun aldım oynadım, oyun bitti diye düşünebilir. Bir oyun olmuş şurada 500-600 lira : ))
Çok anlamam bu işlerden ama Bittorent'in coini BTT ile ilgili iç güdüm var. Almadım ama 10 TL'lik falan alıp. 10 sene unutasım var : ))
Bu arada @Smoker zamanında alsaydım şimdi köşeyi dönmüştüm dedikten sonra aldıysa köşeyi dönmüş olabilir : P
BTCTürk'te özellikle ani artışlarda vs. çökmeler olduğunu duymuştum. Bu konuda en iyisinin Binance olduğunu söylüyorlar, kendim de şahsen Binance hesabı açtım.BTCTurk kimlik falan istiyor. Şu aralar param yok ama bir ara girmeyi düşünüyorum.
Gerçekten de karşılığı yok gibi duruyor xD11.02.2017 Bitcoin=1008$ ===> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
11.02.2018 Bitcoin=8343$ ===> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
11.02.2019 Bitcoin=3634$ ===> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
11.02.2020 Bitcoin=9854$ ===> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
11.02.2021 Bitcoin=45553$ ==> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
:
:
:
Çok talihsiz bir anewliz olmuş:d11.02.2017 Bitcoin=1008$ ===> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
11.02.2018 Bitcoin=8343$ ===> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
11.02.2019 Bitcoin=3634$ ===> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
11.02.2020 Bitcoin=9854$ ===> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
11.02.2021 Bitcoin=45553$ ==> İnsanlar:Karşılığı yok bu kripto paraların balon bunlar
:
:
: