Parayı koydum, arada bir bakıyorum anca. 5 sene sonra artarsa çeker kullanırım, artmazsa da can sağlığı. Yazık olmuş size de üzüldüm valla.İnanın son 1 senede parasızlıktan başıma gelmeyen pislik kalmadı. pandemi çok insanlara zarar verdi. Türkiye'deki kur ve fiyatlar işsizlik de tetikledi. Şuan bu kadar furya olmasının sebepleri bunlar.
Evet bu bir ponzi ama zaman zaman artıp azalan bir ponzi henüz stabil olmadığı için de muazzam kazandırabiliyor. Bunu lale borsası çılgınlığına benzetiyorum. birgün gelecek çöp olacak millet kafayı sıyıracak. ama bu pandemide iş yokken yapılacak daha güzel birşey yok gibi. cüzi miktarlar ile girilip anapara çıkarıldıktan sonra hayat idamenizde likidite sorununuz yoksa çok mükemmel bir yatırım şubattan beri 1 dolarlık shiba coin alanın şuan 14.000 tl parası oluyormuş. ben shiba dan 10 x yaptım ortak sattırmadı dedi daha da artar. sonra binance listeledi. dedik 10x daha yapar. bu sefer borsalar kısıtlama koydu ve hacim genişlettiler. bir baktık Vitalik(eth'nin balinası) tüm hayvan coinlere savaş açtım dedi. abd borsaları enflasyon açıkladı. Elon musk da btc'yi boklayarak meşhur üçlüsünü tamamladı ve btc 58.000 lerden 49.000 e düştü.olan avucunu yalayan milyonlara oldu. bizim öncesinde yaptığımız "x"ler de gitti. böyle bir piyasa işte bu.
Son düzenleme: