Valla ben çoğu paramı stakinge koydum. Sxp defi staking deİhtiyacınız olan parayla yatırım yapmayın diye her zaman uyarılır başlangıçta.İhtiyacınız olmayan bir paraysa zamana bırakın her düşüşün bir yükselişi olur aynısı tersi için de geçerli.Dalga modeli var piyasada bu yüzden Ripple gibi isimlere önem verirler.Tabii durgun dönemde çok fazla beklemek gerekiyor o ayrı.Ve çöküş olacaksa ( şu anda olan şey değil ) olmadan önce satıp kaçmak gerekiyor bunu da herkes öngöremiyor öngörenler çok az sayıda kişi.
200k dolar derken coin başına mı yoksa sen bir miktar para attın 200k dolar olur mu diyorsun. bende adanın kilidi açınca yarı yarıya atayım bunlara 200 er dolar.Milktea Finance 0.013
Uniswap Finance 0.13
Birinden hedefim 200k dolar.
Sadece tarihe not düşmüş olmak için yazıyorum yıl sonra bakarım.Yatırım tavsiyesi değil.Riskli projeler ilk 100 kadar sağlam kaya değiller.
İhtiyacı olan parayı geçtim millet kredi çekip giriyor. Bir akrabamın damadı ondan para istemiş. 15 bin lira vermişler. Birkaç gün sonra 30 bin olarak geri vermiş. Bakmışlar bu damat kazanıyor ev almak için biriktirdikleri paranın hepsini vermişler. Hop güm...İhtiyacınız olan parayla yatırım yapmayın diye her zaman uyarılır başlangıçta.İhtiyacınız olmayan bir paraysa zamana bırakın her düşüşün bir yükselişi olur aynısı tersi için de geçerli.Dalga modeli var piyasada bu yüzden Ripple gibi isimlere önem verirler.Tabii durgun dönemde çok fazla beklemek gerekiyor o ayrı.Ve çöküş olacaksa ( şu anda olan şey değil ) olmadan önce satıp kaçmak gerekiyor bunu da herkes öngöremiyor öngörenler çok az sayıda kişi.
Dogeye girmiştir ?İhtiyacı olan parayı geçtim millet kredi çekip giriyor. Bir akrabamın damadı ondan para istemiş. 15 bin lira vermişler. Birkaç gün sonra 30 bin olarak geri vermiş. Bakmışlar bu damat kazanıyor ev almak için biriktirdikleri paranın hepsini vermişler. Hop güm...
Daha kötüsü, Thodex'de girmiş.Dogeye girmiştir ?
Thodex'in Ceosu da tüm parayı alıp dogeye atmış Allah yardım etsin o paranın dönüşü yok.Daha kötüsü, Thodex'de girmiş.