evet aynı mahalleden arkadaşım 30k kaldırmış, iyi cesaret ve sabır lazım :dChiliz yardırmaya devam ediyor. Çok az miktarda bi para yatırıp 700 tane almıştım birkaç ay önce. Bi köşede unutup bıraksam şimdi bi Series S parası çıkmıştı lanet olsun.
evet aynı mahalleden arkadaşım 30k kaldırmış, iyi cesaret ve sabır lazım :dChiliz yardırmaya devam ediyor. Çok az miktarda bi para yatırıp 700 tane almıştım birkaç ay önce. Bi köşede unutup bıraksam şimdi bi Series S parası çıkmıştı lanet olsun.
bakın bu hikayeler yatırım tavsiyesi değildir. alırken sorumluluğunuzu bilip alın. şimdi böyle kazanmış şöyle kazanmış denmesi teşvik edebilir ama terse de düşebilirsiniz. piyasasını okumayı, yerinde çıkmayı, hedef koymayı bilmiyorsanız girmeyin.evet aynı mahalleden arkadaşım 30k kaldırmış, iyi cesaret ve sabır lazım :d
Cidden ucuz olanları toplayıp az sabredince bi şeyler kaldırma ihtimalin hayli yüksek oluyor. Bu da kulağıma küpe olsun... ytd :devet aynı mahalleden arkadaşım 30k kaldırmış, iyi cesaret ve sabır lazım :d
olm bankacılık teknolojik alt yapı olmasa nasıl bu seviyeye gelecektiNe olurdu adamakıllı bankacılık sektörü işleseydi... illa bir farklılık, illa bir işin içine teknoloji sokma...
Tamam da bu niye normal para birimleriyle yapılmıyor? (Dolar, euro gibi) neden fazladan para icat edilme ihtiyacı duyuluyor?olm bankacılık teknolojik alt yapı olmasa nasıl bu seviyeye gelecekti
reyiz dolar fazladan üretilen bi para zaten... şu an piyasanın büyük çoğunluğu dijital dolar üzerinden ilerliyor. hükümetler ve bankalar dijital olarak istedikleri kadar dolar sürüp çarkı döndürüyorlar. hiçbi emek sarf etmeden değer taşıyan şeyleri piyasaya sürüyorlar. en azından kripto parada insanlar bi emek verip üretiyor. yapmallaşkınaTamam da bu niye normal para birimleriyle yapılmıyor? (Dolar, euro gibi) neden fazladan para icat edilme ihtiyacı duyuluyor?
@Crowley ne kızgınlıyorsun yav??
Şu kısmı anlamadım.reyiz dolar fazladan üretilen bi para zaten... şu an piyasanın büyük çoğunluğu dijital dolar üzerinden ilerliyor. hükümetler ve bankalar dijital olarak istedikleri kadar dolar sürüp çarkı döndürüyorlar. hiçbi emek sarf etmeden değer taşıyan şeyleri piyasaya sürüyorlar. en azından kripto parada insanlar bi emek verip üretiyor. yapmallaşkına
Şu kısmı anlamadım.
konunun uzmanı geldi, o açıklasınCrypto piyasasına cahil olanların komik yorumlarını görmekte eğlenceli oluyor.Bunlara sorsan normal para düzenini bile bilmezler.