Seni kıracak değilim öyle olsun bakalımOrada ne olduğunu tam anlamı ile bilemiyor ama ufaktan ipucu vermiş arka planda gayette 2 v 4 atılmış gibi çizmiş hatta kılıç tutan Roger'ı bile orada çizmiş o bölüm kılıç ustalığına bile yoruldu o kılıç tutuşu sonradan da gerçekten kılıç sallayabiliyormuş Roger ne dersin?? Ahhahaha olan belli de neyse
Oden kazanamaz her halde ama Oda yazıyorsa bilmiyorum bir 30 ay off panel geçerOden vs Sengoku ne olur ?
Kong Gorosei arcının Bluenosu olurBu arada ben bu fightta Kong'u izlemek isterdim. Oda bile unuttu büyük ihtimalle ben unutmadım.
?Garp amiral tarafının en güçlüsü ama buna rağmen bir Roger ya da WB değil.
Valla böyle dedin ya yok senin dediğin olsun la vazgeçtimSeni kıracak değilim öyle olsun bakalım
Oden kazanamaz her halde ama Oda yazıyorsa bilmiyorum bir 30 ay off panel geçer
Ben Oda'nın buradaki karakterleri 1v1'de yedireceğini hiç düşünmüyorum çok liboş cesaret edemez öyle bir şeye.
Newgate'in sağ kolu olamaz Oden. Wano'nun kralı hiç olamaz. Ne birine bağlı bir adam ne de Ülkesine vefası olan bir adam. Kibir ve Bencillik Kralı olarak girseydi listeye olurdu.4. kral olarak Newgate'in sağ kolu, Roger ve Ray'in de yoldaşı olan Wano'nun Kralı olabilecek Oden'i seçtim.
Bundan sonra sana laf atanın alnını karışlarım, Allahına kurban seninGarp amiral tarafının en güçlüsü ama buna rağmen bir Roger ya da WB değil. Diğer 3lüye bu 2 efsane için şans bile vermiyorum. E o zaman diğerlerine bakmaya gerek bile kalmıyo...
Senin adamın kendine rakip olarak Garp sengoku ve rocırı görüyor ya ondan dedim.Odeni kaale bile almamış.Seni kıracak değilim öyle olsun bakalım
Oden kazanamaz her halde ama Oda yazıyorsa bilmiyorum bir 30 ay off panel geçer
Ben Oda'nın buradaki karakterleri 1v1'de yedireceğini hiç düşünmüyorum çok liboş cesaret edemez öyle bir şeye.
Yok Chopper vs KongKong Gorosei arcının Bluenosu olur