K.hakime güvenerekten Oden gerçek diyorum.
O intiharları da yalanmış meğerse. İntihara meyilli olan adamın bür amacı olmaz. Karşısında kendinden çok daha zayıf 9 Kına saldırmayaydı da göreydik intihara meyilli mi değil mi? Kaido'yu köçek gibi oynatacaklar.ahaha oden yine dansöz olmaya hazır olsun Kaido baba neler yapıcak neler
Azrail mi Kaido azrail ile buluşmak için hobi olarak intihar ediyor yapabilİyorsa yapsın ama dikkat etsin sonra kendini haşlanırken bulmasın dansöz Oden
Tarih tekerrürden ibarettir demişler geçmişte kim kimi oynattı biliyoruzO intiharları da yalanmış meğerse. İntihara meyilli olan adamın bür amacı olmaz. Karşısında kendinden çok daha zayıf 9 Kına saldırmayaydı da göreydik intihara meyilli mi değil mi? Kaido'yu köçek gibi oynatacaklar.
Reyis son dansından sonra balık filetolamıştı yalnızTarih tekerrürden ibarettir demişler geçmişte kim kimi oynattı biliyoruz
Lütfen Azure mistik ejderhası diyin efendim kocaman tanrısal ejderhaya balık diyonuz.Reyis son dansından sonra balık filetolamıştı yalnız
Oden, halkının başına bir şey gelmemesi için yaptığı o davranışından gurur duyuyor ki hak veriyorum. Saf olması ve karşısındaki korsanın adi oluşu Oden'in suçu değil. Ona bir seçim sundular en zararsız şekilde atlatabilmek için mücadele etti, kendi onurunu ve gururunu bile elinin tersiyle itti.Tarih tekerrürden ibarettir demişler geçmişte kim kimi oynattı biliyoruz