Bildirim geldi. Konu başka bir karakterin konusuyla değiştirilmiş. Hem kullanıcı adı konusu hem de bu konu gösteriyor ki Smoker'ın hesap ele geçirilmiş. Yossi Smoker forumun anılarını siliyor.
Eski konu Beyazsakal Korsanları'ydı, ama o konuya herhangi bir güncelleme yapmayacaktım, içindeki bilgiler de çok yetersizdi. Eski tarihli konu olduğundan silmek yerine, içeriğini değiştirdim.Bildirim geldi. Konu başka bir karakterin konusuyla değiştirilmiş. Hem kullanıcı adı konusu hem de bu konu gösteriyor ki Smoker'ın hesap ele geçirilmiş. Yossi Smoker forumun anılarını siliyor.
Seçim gibi düşün:Sen hiçbir şeye etki etmeyecek bir oy verebilmek için seçenek koydurmaya çalışıyorsun. O seçeneğe vereceğin oy ile hiç vermeyeceğin oy benim gözümde aynı şey. Anketi de dediğim gibi genel bir görüş olsun diye açıyorum, bu karakterin tanıtım konusu, karakterin okurların gözündeki durumunun analiz edildiği bir konu değil, bunu anlamadığın için bu gereksiz tepkiyi vermeni normal karşılıyorum.
Gerek yok, dediğim gibi bu karakterin kişilerin gözündeki konumunu belirleyecek bir konu değil, tanıtım konusu. Eskiden anket bile yoktu.Seçim gibi düşün:
1. Odeni seviyorum
2. Odeni sevmiyorum
3. Belirtmek istemiyorum
4. Kararsızım.
Sanırım bunu demek istiyor.
Adamlığından bize yeni şeyler öğretir belki.Belki günlüğü okunursa daha çok şey öğreniriz.