Mezarların başına haçı hristiyanlar koyar biliyonmu?Ne alakası var?
Mezarların başına haçı hristiyanlar koyar biliyonmu?Ne alakası var?
Ben sana benzerini yapan bir karakter söylüyeyim Zoro, Helmeppoyla anlaşan Zoro Oden kadar saftır.?Șu orochi ile olan antlașması olayı olmasa 10 numara adam diyecem ama gerçekten orochi ile yapılan o antlașma çok saçmaydı. Dans etme kepaziligi ve böyle yaparak halkını kurtaracağını sanan saf bir adamdı. Bu kadar saf olmasınıda anlayamıyorum keza bu adam wano dıșına çıkıp roger ve wb ile vakit geçirdi her türlü șeyi görmüștür. Bașlarda izlenim olarak çok güzel gitti ama sonlara doğru çok kötü bir senaryo ile ișlenince karakter gözümden düștü açıkcası.
Zoronun olayı 3 gün diye hatırlıyom, bizim oden safı 5 yıl sabretmiş yav. bu saflıkda değil artık da fanlarına ayıp olmasın diye fazla ileri gitmedimBen sana benzerini yapan bir karakter söylüyeyim Zoro, Helmeppoyla anlaşan Zoro Oden kadar saftır.?
One Piece'teki hıristiyan temalarını sana gösterebilirim. Oden de bir One Piece karakteri, İslam alimi değil. Trollük olsun diye mi yapıyorsun bilmiyorum, ama bu saçma mevzuyu uzatmanı önermem.Mezarların başına haçı hristiyanlar koyar biliyonmu?
O haç değil hançer.Mezarların başına haçı hristiyanlar koyar biliyonmu?
Madara direk enayi değil adamı tongaya düşüren bir uzaylı, tanrısal varlık. Müneccim değil ya bu adam. One Piece'deki soytarılarla kıyaslanması bile hakaret. Big Mom nere Madara nere.@Dr. Hiluluk göreve!!!