Sen git dümdüz odenden darbe al sonra tek atacak güç açığıa çıkart neymiş oden kaidoyu yenermiş,o roger yeseydi o zaman darbeyi bakalım karşılık verebilecekmi ? iki normal kılıca geberen adam roger.
La orada yumuşaksınız diyor He bu yumuşaklıktan sen başka şeyler anlıyorsan açık açık söyleSen hangi seriyi takip ediyorsun ? Kaido, direk bu adama Roger ve WB gibisin dedi güçten bahsederken üstelik. Bir dünya lafı var daha bu bölümde bile aynı şeyleri tekrarlıyor. İlla kestanemi anca Oden mi çizebilir desin anlamanız için halla halla
Saflığa vurgu yapmıyor sen daha güçlüsün ama insanları araya koydum onlardan vazgeçmeyeceğin için yenemezsin beni diyor. Adam direk daha güçsüz olduğunu kabul ediyor.Orada saflığa vurgu yapmıştı. :/
Yani Kaido söylemiş bize laf düşer mi daha bu konu hakkında.Reis adam konuşuyor da dinleyen mi var
Bulmaya çalışacağım.Sayfasını atın hele, merak ettim!
Öyle ama Kaido ile tek dövüşecek olan o zamanda yine Oden'di. Kınlar Kaido'nun adamlarını tutardı. Şu sahneyi bi bulalım bakalım netleşsin.Evet öyle dedi de onu sadece 1 vs 1 olarak değil, aynı zamanda ordu savaşı olarak söyledi. Shimotsuki, Hyogoro gibileri arkana alıp kapışsaydın bizi yenerdin gibi bir şey söyledi diye hatırlıyorum. Ama tabi ki bireysel güç olarak da demiş olabilir.
Sen git dümdüz odenden darbe al sonra tek atacak güç açığıa çıkart neymiş oden kaidoyu yenermiş,o roger yeseydi o zaman darbeyi bakalım karşılık verebilecekmi ? iki normal kılıca geberen adam roger.
Kaido vs Oden bölümündeydi sanırım yada Oden'in idam edildiği bölümde olabilirYani Kaido söylemiş bize laf düşer mi daha bu konu hakkında.
Bulmaya çalışacağım.
Öyle ama Kaido ile tek dövüşecek olan o zamanda yine Oden'di. Kınlar Kaido'nun adamlarını tutardı. Şu sahneyi bi bulalım bakalım netleşsin.
Oden, kaidou' dan güçlüdür zaten ama roger ve wb ile bir tutulamaz.Saflığa vurgu yapmıyor sen daha güçlüsün ama insanları araya koydum onlardan vazgeçmeyeceğin için yenemezsin beni diyor. Adam direk daha güçsüz olduğunu kabul ediyor.
@carpe d. em Buyur canım Türkçe biliyorsun herhalde
Yine boşa sallamışsın arkadaş. Önüne ardına bak bari.Saflığa vurgu yapmıyor sen daha güçlüsün ama insanları araya koydum onlardan vazgeçmeyeceğin için yenemezsin beni diyor. Adam direk daha güçsüz olduğunu kabul ediyor.
@carpe d. em Buyur canım Türkçe biliyorsun herhalde
Reis senin olay bitmiş bak burada 10 kişi ile dalıyorlar diğer tarafta sayı hesabı yapıyor adam. Buna rağmen buradaki 10 kişi savaşı kazanacaktı neredeyse. Sözler de gayet açık hatta bu bölümdeki sözler de gayet açık hadi öptüm seni ?Yine boşa sallamışsın arkadaş. Önüne ardına bak bari.
Bu da İngilizcesi. Benden güçlüydün falan dememiş adam.
Bu hem ayan beyan yanılmak hem de haklı olduğunu zannetmek nasıl bir psikoloji lanReis senin olay bitmiş bak burada 10 kişi ile dalıyorlar diğer tarafta sayı hesabı yapıyor adam. Buna rağmen buradaki 10 kişi savaşı kazanacaktı neredeyse. Sözler de gayet açık hatta bu bölümdeki sözler de gayet açık hadi öptüm seni ?